Кнопки для зв'язку
Telegram
Viber
Phone

POD система Voopoo VMATE Infinity Edition Pod Kit (Original)

Voopoo
750,00
грн.
Voopoo VMATE Infinity Edition Pod Kit  - компактна POD система, оснащена ємним акумулятором, розрахована на встановлення змінних картриджів серій VMATE та V.THRU. Основна відмінність Voopoo VMATE Infinity Edition POD kit від попередньої версії - це оформлення девайсу, так як форм-фактор корпусу вирішили не змінювати. Зовнішній вигляд пристрою став трохи агресивнішим і привабливішим – з'явилися вертикальні смуги та оригінальні кольори. Розміри POD системи досить скромні – 95.5 х 28.5 х 15 мм, причому вага, за рахунок використання при виробництві алюмінієвого сплаву, невелика. Живлення VMATE Infinity Edition забезпечується вбудованим акумулятором ємністю 900 мАг, який заряджається через роз'єм USB Type-C, струмом 1А. Пристрій працює під управлінням чіпсету GENE.AI, завдяки якому вихідна потужність складає близько 17 Ватів. Активація девайса проводиться тільки при затягуванні (ніяких елементів управління немає). Для того щоб контролювати рівень зарядки АКБ, на бічній грані є світлодіодний індикатор, виконаний у вигляді нескінченності. Pod система комплектується представленим раніше картриджем Voopoo VMATE V2 із вбудованими випарником на сітці, опором 0.7 Ом. Картриджі цієї серії повністю сумісні із пристроями серій VMATE та V.Thru. Випарники всередині картриджів виготовлені за технологією ITO, яка покликана покращити смакопередачу шляхом більш рівного розподілу тепла по сітці. Налаштування інтенсивності затяжок, на жаль, як і раніше немає, а обдування розташовані з боків. Для того, щоб заправити картридж, його необхідно вийняти з батарейного блоку, відкрити на бічній поверхні силіконову заглушку і залити 3 мл рідини.

Основні характеристики Voopoo VMATE Infinity Edition Pod Kit:
Матеріал: алюмінієвий сплав;
Розміри: 95.5 х 28.5 х 15 мм;
Ємність акумулятора: 900 мАг;
Чіпсет: GENE.AI;
Вихідна потужність: 17 Вт;
Вихідна напруга: 3.2 – 4.2 В;
Опір, що підтримується: 0.7 - 3.0 Ом;
Заряджання: порт Type-C; 5В/1.2А;
Об'єм картриджа: 3 мл;
Виробник: Voopoo.

Комплектація:
1 х Voopoo VMATE Infinity Edition Pod
1 х VMATE Cartridge V2 0.7ohm 3 ml
1 х Кабель Type-C
Інструкція.

Придбати POD систему Voopoo VMATE Infinity Edition Pod Kit (Original) можна в таких містах як: Одеса, Київ, Харків, Дніпро, Запоріжжя, Львів, Кривий Ріг, Миколаїв, Маріуполь, Вінниця, Херсон, Чернігів, Полтава, Черкаси, Житомир, Суми, Хмельницький, Чернівці, Рівне, Кропивницький, Івано-Франківськ, Тернопіль, Кременчук, Луцьк, Ужгород, Біла Церква, Слов'янськ, Бровари та в будь-якому іншому місті з відділеннями Нової Пошти. Відправлення здійснюється як за передоплатою так і післяплатою, докладніше ви можете ознайомитися в розділі доставка та оплата.

Вейп шоп Time2Vape здійснює доставку через: Нову Пошту та кур'єром по Одесі, також можливий самовивіз із магазину м.Одеса, вул.Єлісаветинська, 4.

Тип: POD системи

Країна: Китай