Кнопки для зв'язку
Telegram
Viber
Phone

Стартовий набір Eleaf iJust 3 (Original)

Eleaf
1300,00
грн.
Eleaf iJust 3 Kit - це оновлений iJust з новим цікавим дизайном та вдосконаленою конструкцією корпусу. Корпус акумулятора виконаний з цинкового сплаву і має рельєфний малюнок, ємність залишилася колишньою - 3000 mAh, а ось вихідна потужність підвищилася до 80 W. Набір укомплектований інноваційним кліромайзером Ello Duro, який працює на випарниках HW і розрахований . Є кільце регулювання подачі повітря для вибору оптимальної сили затяжки.

Ключові особливості акумулятора iJust 3 :
Максимальна потужність становить 80 Вт, що більше, ніж у попередників, що мають лише 50 Вт. iJust 3 потужність, що видається, залежить від рівня заряду батарейки. З падінням заряду знижуватимуться і Ватти.
Мінімальний опір, що підтримується, від 0.1 Ом.
Мінімальна напруга акумулятора становить 3.3 В. Рівень заряду iJust 3 показує колір світлодіода під кнопкою Fire:
- Зелений - вище 60%;
- помаранчевий – 59 – 30%;
- синій – 29 – 10%;
- червоний – менше 9%;
iJust 3 має такі захисти:
- від короткого замикання;
- від низької/високої напруги;
- від перезаряду/перерозряду;
- від перегріву;
- від перегріву випарника (відсікання на 15-й секунді);
- вентиляційний отвір для відведення газів від акумулятора.
Посадковий діаметр складає 25 мм.
Конектор 510, сталевий, з латунним піном.

Ключові особливості кліромайзера Ello Duro:
У наборі із iJust 3 йде кліромайзер Ello Duro. Це передовий пристрій, оновлений під усі сучасні вимоги. Виконується бак у тих самих кольорах і з таким же рельєфним малюнком, як і батарейний блок. У базовій версії ємність становить 6.5 мл, але в комплекті йде запасне скло, що дозволяє знизити місткість до 2 мл. Скло на 6.5 мл опукле, як стало модно останнім часом - з такою конструкцією можна зробити комплект коротшим, але не жертвувати при цьому ємністю бака. Кліромайзер Ello Duro повністю розбірний. Дріп-тип 810 з о-рингами, на що слід звернути увагу - "звичайний" 810 не підійде. На щастя, сьогодні вже існує безліч відмінних мундштуків із потрібним форматом конектора. Заправка у кліромайзера верхня, реалізована у вигляді кришки, що зсувається в бік. Досить натиснути на дрип-тип, і відкриється отвір для заливання рідини. Отвір для заливки повністю перекритий силіконовою мембраною, що має невеликий розріз посередині. Це додатково захищає від протікання. Заправляти Ello Duro з пляшечки з гострим носиком буде дуже зручно, а ось з піпеткою доведеться помучитися.
На щастя, виробник передбачив це та вклав у комплект запасну стандартну силіконову проставку з повноцінним отвором.
Комплектні випарники HW-N 0.2 Ом та HW-M 0.15 Ом мають особливість - замість спіралі із дроту виробник встановив "сіточки" з кантала з різною перфорацією. "Сіточка" забезпечує більш швидке вбирання рідини нагрівальним елементом і більшу площу випаровування, за рахунок чого краще розкривається смак і виходить багато пари. Крім того, можна використовувати інші випарники серії HW від Eleaf.

Характеристики iJust 3 kit:
  • Діаметр: 25 мм;
  • Висота: 136 мм (6.5 мл)/130.5 мм (2 мл);
  • Вага: 158 г/152 г;
  • Акумуляторна батарея: 3000 mAh;
  • Вихідна потужність: 80 W;
  • Опір, що підтримується: 0.1 - 3.0 ohm;
  • Об'єм бака: 6.5 ml/2 ml;

Комплектація iJust 3 kit:
  • 1 х акумулятор iJust 3;
  • 1 х кліромайзер Ello Duro 6.5мл;
  • 1 х запасне скло 2 ml;
  • 1 х випарник HW-N 0.2 ohm;
  • 1 х випарник HW-M 0.15 ohm;
  • запасні про-ринги;
  • запасні проставки для верхньої заправки;
  • USB-кабель;
  • інструкція

Придбати Стартовий набір Eleaf iJust 3 (Original) можна в таких містах як: Одеса, Київ, Харків, Дніпро, Запоріжжя, Львів, Кривий Ріг, Миколаїв, Маріуполь, Вінниця, Херсон, Чернігів, Полтава, Черкаси, Житомир, Суми, Хмельницький, Чернівці, Рівне, Кропивницький, Івано-Франківськ, Тернопіль, Кременчук, Луцьк, Ужгород, Біла Церква, Слов'янськ, Бровари та в будь-якому іншому місті з відділеннями Нової Пошти. Відправлення здійснюється як за передоплатою так і післяплатою, докладніше ви можете ознайомитися в розділі доставка та оплата.

Вейп шоп Time2Vape здійснює доставку через: Нову Пошту та кур'єром по Одесі, також можливий самовивіз із магазину м.Одеса, вул.Єлісаветинська, 4.

Тип: Стартові набори

Країна: Китай