Кнопки для зв'язку
Telegram
Viber
Phone

POD система Voopoo Argus Pod Kit (Original)

Voopoo
1250,00
грн.
Voopo Argus Pod Kit - компактна Pod система, обладнана ємним, вбудованим акумулятором, що працює під керуванням чіпсету GENE.AI 1.2 та розрахована на використання змінних картриджів із вбудованими випарниками.
Дизайн цієї Pod системи дуже сильно нагадує раніше випущений Voopoo Argus Air, але з невеликими доробками, що стосуються розмірів та оформлення. Девайс вийшов акуратний, ергономічний, що радує погляд своїм оформленням та дизайном.
Пристрій невеликий - 93.2 х 26.1 х 13.8 мм.
Виконана Pod система з цинкового сплаву та пластику, причому на бічній поверхні кольорові вставки з еко-шкіри, завдяки чому пристрій виглядає дорожче.
Живлення Voopoo Argus Pod Kit забезпечується вбудованим акумулятором ємністю 800 мАг, заряджання акумулятора здійснюється за допомогою роз'єму USB Type-C, розташованого на нижньому торці пристрою.
Девайс працює під управлінням чіпсету GENE, але в ній встановлений трохи обмежений за функціональністю чіп GENE.AI 1.2, завдяки якому вихідна потужність виходить 5 – 20 Ватт. Пристрій має невеликий монохромний дисплей, на якому можна побачити мінімальний набір інформації про роботу пристрою. Для регулювання потужності по колу є невелика єдина кнопка, а активується аксесуар тільки при затягуванні.
Розробники компанії Voopoo передбачили в девайсі регулювання обдування - воно проводиться за допомогою невеликого повзунка на бічній поверхні пристрою.
З огляду на те, що Voopoo Argus Pod Kit досить компактний пристрій, у ньому використовуються змінні картриджі з вбудованими випарниками. Картридж у батарейному блоці утримується традиційними магнітами. Особливість картриджа – чотири отвори для забору повітря, завдяки чому смак буде яскравішим.
Щоб заправити картридж, його необхідно вийняти з батарейного блоку, відкрити на бічній поверхні силіконову заглушку і залити 2 мл рідини.

Основні характеристики Voopo Argus Pod Kit:
Матеріал корпусу: цинковий сплав, еко-кожа;
Розміри: 93.2 x 26,1 х 13.8 мм;
Плата: GENE.AI 1.2;
Емність акумулятора: 800 мАч;
Потужність: 5 - 20 Вт;
Вихідний тиск: 3.2 - 4.2 В;
Діапазон опору: 0,5 - 3.0 Ом.
Об' єм картриджа: 2.0 мл;
Дисплей: монохромний;
Порядок: порт USB Type-C;
Виробник: Voopoo

Комплектація:
1 х Voopoo Argus Pod Device
1 х Voopoo Argus Pod Cartridge 0.7ohm 2.0ml
1 х Voopoo Argus Pod Cartridge 1.2ohm 2.0ml
1 х Кабель Type-C
Інструкція.

Придбати POD систему Voopoo Argus Pod Kit (Original) можна в таких містах як: Одеса, Київ, Харків, Дніпро, Запоріжжя, Львів, Кривий Ріг, Миколаїв, Маріуполь, Вінниця, Херсон, Чернігів, Полтава, Черкаси, Житомир, Суми, Хмельницький, Чернівці, Рівне, Кропивницький, Івано-Франківськ, Тернопіль, Кременчук, Луцьк, Ужгород, Біла Церква, Слов'янськ, Бровари та в будь-якому іншому місті з відділеннями Нової Пошти. Відправлення здійснюється як за передоплатою так і післяплатою, докладніше ви можете ознайомитися в розділі доставка та оплата.

Вейп шоп Time2Vape здійснює доставку через: Нову Пошту та кур'єром по Одесі, також можливий самовивіз із магазину м.Одеса, вул.Єлісаветинська, 4.

Тип: POD системи

Країна: Китай