Кнопки для зв'язку
Telegram
Viber
Phone

POD система Vaporesso XROS 3 Mini Pod Kit (Original)

Vaporesso
850,00
грн.

Vaporesso XROS 3 Mini - це нові, найкращі пристрої в сімействі XROS, ідеальний вибір як для любителів тугої сигаретної затяжки, так і для любителів вільної затяжки.

Новий картридж 0,6 Ом нещодавно доданий на платформу XROS Pods і призначений для забезпечення більш насиченого смаку та густої пари.

Картридж також сумісний із усіма пристроями серії XROS.

Що стосується батареї, ємність 1000 мАч, забезпечить стабільну роботу та довгий час використання без підзарядки.

Інноваційна технологія нагріву COREX з унікальною структурою Morph-Mesh забезпечує більш швидке та рівномірне нагрівання.

Вона покращує коефіцієнт ефективності випаровування на 50%, щоб забезпечити абсолютну точність смаку від першої до останньої затяжки.

Присутній неоновий індикатор заряду батареї, щоб дізнатися, скільки часу ви витрачаєте на паріння і час автономної роботи при кожній затяжці.



Основні характеристики Vaporesso XROS 3 Mini Pod Kit:

Матеріал: алюмінієвий сплав;

Розміри: 13,8 x 23,6 x 99,2 мм;

Місткість картриджа: 2 мл;

Опір картриджа: 0,6 Ом;

Потужність: 11-16 Вт;

Місткість акумулятора: 1000 мАг;

Заряджання: 5 В постійного струму/1 А, Type-C.


Комплектація:

1x Батарейний блок XROS 3 Mini

1x Картридж XROS 3 (0,6 Ом)

1x Зарядний кабель Type-C

1x Посібник користувача

1x Гарантійний талон


Придбати POD систему Vaporesso XROS 3 Mini Pod Kit (Original) можна в таких містах як: Одеса, Київ, Харків, Дніпро, Запоріжжя, Львів, Кривий Ріг, Миколаїв, Маріуполь, Вінниця, Херсон, Чернігів, Полтава, Черкаси, Житомир, Суми, Хмельницький, Чернівці, Рівне, Кропивницький, Івано-Франківськ, Тернопіль, Кременчук, Луцьк, Ужгород, Біла Церква, Слов'янськ, Бровари та в будь-якому іншому місті з відділеннями Нової Пошти. Відправлення здійснюється як за передоплатою так і післяплатою, докладніше ви можете ознайомитися в розділі доставка та оплата.

Вейп шоп Time2Vape здійснює доставку через: Нову Пошту та кур'єром по Одесі, також можливий самовивіз із магазину м.Одеса, вул.Єлісаветинська, 4.

Тип: POD системи

Країна: Китай