Кнопки для зв'язку
Telegram
Viber
Phone

POD система Joyetech Evio C Pod Kit (Original)

Joyetech
850,00
грн.
Відомий виробник девайсів для вейпінгу, компанія Joyetech, представила свою нову розробку – Joyetech Evio C Pod Kit. Пристрій вийшов компактним і зручним з витягнутим корпусом з алюмінію (висота 116 мм, а ширина 22 мм). Місткість акумулятора становить 800 мАг, а зарядка здійснюється через USB Type-C роз'єм (кабель Type-C у комплекті). Вагомим плюсом цієї системи є можливість швидкої зарядки від адаптера в 2А. Це дозволяє зарядити пристрій лише за 30 хвилин. У системі Pod встановлений прозорий картридж, що дозволяє стежити за рівнем рідини. У кнопку подачі напруги встановлений Led індикатор, який допомагає стежити за рівнем заряду, що залишився. Кожен колір відповідає своєму рівню: Зелений 100-60%, синій 60-20% та червоний 20-0%.
Ще однією перевагою Joyetech Evio C є функція автоматичного спрацьовування під час затягування. Користувач має вибір: можна користуватися як кнопкою так і "автоматичною затяжкою". Заправка картриджа для рідини здійснюється за допомогою бічного отвору, який закривається силіконовою заглушкою. Об'єм резервуару становить 2 мл. Під система працює на змінних випарниках моделі – EN 0.8 Ом. Завдяки тому, що нагрівальний елемент випарника виготовлений із спеціальної нержавіючої сталі у вигляді сітки, користувач отримує більш насичений і чистий смак, а термін служби більший, ніж у стандартних випарників, де спіраль виконана з дроту.
У Evio C Pod Kit передбачене просте регулювання обдування, яке дозволяє налаштувати як DL затяжку (більш вільна, кальянна затяжка, коли пара з пристрою вдихається прямо в легені), так і MTL (туга затяжка, наближена до сигаретної. Витрата рідини менша ніж при DL затяжки). Щоб змінити тугість затяжки, потрібно дістати картридж з батарейного блоку, розгорнути його на 180 градусів і встановити назад.
Якісне складання, компактні розміри, відмінна смакопередача, можливість роботи пристрою, як від кнопки так і від автоматичного датчика затяжки, хороша автономність та наявність USB Type-C із швидкою зарядкою роблять Evio C Pod Kit відмінним варіантом для вейперів, які люблять парити рідину на сольовому. нікотин. Важливою перевагою Evio C та подібних підсистем є помірне пароутворення. Завдяки цьому, під час використання пода, Ви не заважатимете оточуючим, видихаючи великі клуби пари, і привертатимете до себе зайву увагу. Також у підсистем значно менша витрата рідини в порівнянні з більш потужними вейпами, що дозволяє економити засоби при покупці рідини для заправки. Для підсистем рекомендується використовувати рідину із співвідношенням VG/PG 50/50.

Характеристики:
Розміри: 116 мм*22 мм;
Вага: 35 г;
Місткість картриджа: 2 мл;
Місткість акумулятора: 800 мАг;
Вхід для заряджання: USB Type-C.

Комплектація:
1 x Пристрій EVIO C;
1 x Картридж EVIO C;
2 x Випарник Joyetech EN Mesh 0.8 Ом;
1 x USB-C кабель;
1 x Інструкція.

Придбати POD систему Joyetech Evio C Pod Kit (Original) можна в таких містах як: Одеса, Київ, Харків, Дніпро, Запоріжжя, Львів, Кривий Ріг, Миколаїв, Маріуполь, Вінниця, Херсон, Чернігів, Полтава, Черкаси, Житомир, Суми, Хмельницький, Чернівці, Рівне, Кропивницький, Івано-Франківськ, Тернопіль, Кременчук, Луцьк, Ужгород, Біла Церква, Слов'янськ, Бровари та в будь-якому іншому місті з відділеннями Нової Пошти. Відправлення здійснюється як за передоплатою так і післяплатою, докладніше ви можете ознайомитися в розділі доставка та оплата.

Вейп шоп Time2Vape здійснює доставку через: Нову Пошту та кур'єром по Одесі, також можливий самовивіз із магазину м.Одеса, вул.Єлісаветинська, 4.

Тип: POD системи

Країна: Китай