Кнопки для зв'язку
Telegram
Viber
Phone

POD система Lost Vape Ursa Nano S Pod Kit (Original)

Lost Vape
550,00
грн.

Lost Vape Ursa Nano S Pod Kit - оновлена ​​версія відомого девайсу із серії Ursa від Lost Vape. Вона максимально проста та зручна у використанні, не вимагає жодних налаштувань та спрацьовує автоматично від затягування. Завдяки цьому pod-система підійде як для початківців, так і досвідчених вейперів. Монолітний корпус із закругленими кутами виготовлений із пластику та має силіконове покриття під софт-тач, що робить його легким і дуже приємним на дотик. Вага складає 36.7 г, розміри – 101 х 24.1 х 14 мм.

Простота та лаконічність простежується також у функціональності – девайс позбавлений елементів керування, потужність у ньому підбирається автоматично завдяки чіпсету Lost Vape Quest у діапазоні 5-16 В. Вона залежатиме від опору встановленого картриджа та рівня заряду акумулятора. Активація Ursa Nano S здійснюється автоматично від затягування. Такий тип роботи характерний для більшості pod-систем і досить зручний для паріння рідин на основі сольового нікотину.

Працює девайс з використанням відомих картриджів Lost Vape Ursa Nano ємністю 2.5 мл. У комплекті з девайсом ви отримаєте картридж опором 0.8 Ом, але також до пода підійде картридж на 1 Ом, який можна докупити окремо. Чим вище опір вибраного картриджа, тим тугішим буде затягування.

У батарейному блоці картридж утримується за допомогою магнітів. Щоб заправити картридж, необхідно вийняти його з батарейного блоку, відкрити на бічній поверхні силіконову заглушку і заповнити рідиною на 2/3 об'єму. З боків корпусу Ursa Nano S є отвори для забору повітря, які не рекомендується закривати руками - це може призвести до горіння картриджа.

Живлення Lost Vape Ursa Nano S забезпечується завдяки вбудованому акумулятору ємністю 800 мАг, що є добрим показником для такого компактного девайсу. Також радує те, що виробник подбав про швидку зарядку за допомогою роз'єму формату USB Type-C. Максимальний струм зарядки становитиме 2А.

Працює гаджет під управлінням добре відомого чіпсету Quest, який забезпечує повний комплект захисту від низького/високого опору, від перегріву, короткого замикання, від перезаряду/перерозряду. Крім того, Ursa Nano S має на бічній поверхні індикатор, який показує стан заряду батареї в реальному часі та реагує на затягування. Тому, якщо ви шукаєте простий та бюджетний девайс для паріння рідин на основі сольового нікотину, Lost Vape Ursa Nano S стане ідеальним варіантом.



Основні характеристики Lost Vape Ursa Nano S Pod Kit:

Розміри: 101 х 24.1 х 14 мм;

Вага: 36.7 г;

Матеріал: пластик, силікон;

Акумулятор: вбудований 800 мАг;

Місткість картриджа: 2.5 мл;

Потужність: 5-16 Вт;

Діапазон напруги: 3.2 – 4.2;

Активація: від затягування;

Захист від низького/високого опору, від перегріву, від короткого замикання, від перезаряду/перерозряду;

Тип конектора: магнітний;

Заряджання: Type-C, струм зарядки 2А.


Комплектація:

1 х Акумуляторний блок Ursa Nano S;

1 х Картридж із вбудованим випарником Lost Vape Ursa Nano 2.5 мл 0.8 Ом;

1 х USB-кабель Type-C;

Гарантійний талон;

Інструкція користувача.


Придбати POD систему Lost Vape Ursa Nano S Pod Kit (Original) можна в таких містах як: Одеса, Київ, Харків, Дніпро, Запоріжжя, Львів, Кривий Ріг, Миколаїв, Маріуполь, Вінниця, Херсон, Чернігів, Полтава, Черкаси, Житомир, Суми, Хмельницький, Чернівці, Рівне, Кропивницький, Івано-Франківськ, Тернопіль, Кременчук, Луцьк, Ужгород, Біла Церква, Слов'янськ, Бровари та в будь-якому іншому місті з відділеннями Нової Пошти. Відправлення здійснюється як за передоплатою так і післяплатою, докладніше ви можете ознайомитися в розділі доставка та оплата.

Вейп шоп Time2Vape здійснює доставку через: Нову Пошту та кур'єром по Одесі, також можливий самовивіз із магазину м.Одеса, вул.Єлісаветинська, 4.

Тип: POD системи

Країна: Китай