Кнопки для зв'язку
Telegram
Viber
Phone

POD система Voopoo Drag Nano 2 Pod Kit (Original)

Voopoo
1150,00
грн.
Voopoo Drag Nano 2 Pod Kit - мініатюрна Pod система з варіативною потужністю до 20 ватів, що регулюється затяжкою та двома змінними картриджами із серії Vinci. Форма корпусу залишилася незмінною, перед нами ті ж строгі і чіткі лінії зі скошеними гранями, характерними для старших моделей Drag. Декорації оновилися, наразі варіантів оформлення стало ще більше. Металевий корпус завжди має сталевий колір, а для прикраси використовуються кольорові вставки, або ж вставки зі штучної шкіри різних кольорів.
Функціонал пристрою прокачали, тепер на бічній грані є кнопка та слайдер регулювання затягування. За допомогою кнопки можна ввімкнути та вимкнути девайс, а також вибрати один із трьох рівнів потужності. Індикація потужності здійснюється білим, зеленим або синім кольором індикаторів, а заряд акумулятора одним, двома або трьома індикаторами. Активація, як і раніше, здійснюється затяжкою.
Вбудований акумулятор став трохи більшим, тепер його ємність становить 800 мАг, а зарядка проводиться через Type-C роз'єм.
Як картриджі в новому Drag Nano 2 використовуються картриджі від Voopoo Vinci, з тією різницею, що заправка у них тепер верхня. Картридж встановлений на попередньому місці, але тепер не так сильно втоплений в корпус, що дозволяє бачити рівень рідини, що залишилася в ньому, без необхідності витягувати його з батарейного блоку.
Місткість картриджа становить 2 мл.

Основні характеристики Voopoo Drag Nano 2 Pod Kit:
Матеріал корпусу: цинковий метал, пластик, еко-шкіра;
Розміри: 72 х 44 х 14.2 мм;
Місткість акумулятора: 800 мАг;
Вихідна потужність: 8 – 20 Вт;
Вихідна напруга: 3.2 – 4.2 В;
Опір, що підтримується: 0.1 - 3.0 Ом;
Заряджання: порт Type-C, 5В/1А;
Об'єм картриджа: 2 мл;
Виробник Voopoo.

Комплектація:
1 х Voopoo Drag Nano 2 Device
1 х Voopoo Drag Nano 2 Cartridge 0.8ohm
1 х Voopoo Drag Nano 2 Cartridge 1.2ohm
1 х Ланцюжок-темляк
1 х Кабель Type-C
Інструкція

Придбати POD систему Voopoo Drag Nano 2 Pod Kit (Original) можна в таких містах як: Одеса, Київ, Харків, Дніпро, Запоріжжя, Львів, Кривий Ріг, Миколаїв, Маріуполь, Вінниця, Херсон, Чернігів, Полтава, Черкаси, Житомир, Суми, Хмельницький, Чернівці, Рівне, Кропивницький, Івано-Франківськ, Тернопіль, Кременчук, Луцьк, Ужгород, Біла Церква, Слов'янськ, Бровари та в будь-якому іншому місті з відділеннями Нової Пошти. Відправлення здійснюється як за передоплатою так і післяплатою, докладніше ви можете ознайомитися в розділі доставка та оплата.

Вейп шоп Time2Vape здійснює доставку через: Нову Пошту та кур'єром по Одесі, також можливий самовивіз із магазину м.Одеса, вул.Єлісаветинська, 4.

Тип: POD системи

Країна: Китай