Кнопки для зв'язку
Telegram
Viber
Phone

POD система Voopoo Argus SE Pod Kit (Original)

Voopoo
1050,00
грн.
Voopoo Argus SE Pod Kit - новинка у форматі Pod системи від компанії Voopoo. Девайс отримав знайомий дизайн та спрощений конструктив, а також сумісність із усіма картриджами сімейства Argus. Корпус пристрою виконаний із цинкового сплаву та полікарбонату, а картридж зроблений із харчового пластику PCTG. Відрізняється Argus SE від свого побратима Argus Pod лише відсутністю екрану та кнопки, замість них виробник поставив три невеликі світлодіоди. Батарейний блок Pod системи позбавлений будь-яких кнопок і автоматично видає потужність до 18 Ватів у момент затягування. Обдув регулюється спеціальним повзунком збоку. Акумулятор представлений батареєю на 800 мАг, яка заряджається за допомогою роз'єму USB Type-C. В якості картриджів можна використовувати розхідники із вбудованими випарниками на 0.7 Ом та 1.2 Ом, а також будь-які інші картриджі сімейства Argus Pod, у тому числі зі змінними випарниками.

Основные характеристики Voopoo Argus SE Pod Kit:
Матеріал корпусу: цинковий метал, еко-шкіра;
Розміри: 93.2 х 26.1 х 13.8 мм;
Плата: GENE.AI 1.2;
Ємність акумулятора: 800 мАч;
Потужність: до 18 Вт;
Вихідна напруга: 3.2 – 4.2 В;
Діапазон опору: 0.5 – 3.0 Ом;
Об'єм картриджа: 2.0 мл;
Заряджання: порт USB Type-C;
Виробник: Voopoo.

Комплектация:
1 х Voopoo Argus SE Pod Device
1 х Voopoo Argus Pod Cartridge 0.7ohm 2.0ml
1 х Voopoo Argus Pod Cartridge 1.2ohm 2.0ml
1 х Кабель Type-C
Инструкция.


Купить POD-систему Voopoo Argus SE Pod Kit (Original) можна в таких містах як: Одеса, Київ, Харків, Дніпро, Запоріжжя, Львів, Кривий Ріг, Миколаїв, Маріуполь, Вінниця, Херсон, Чернігів, Полтава, Черкаси, Житомир, Суми, Хмельницький, Чернівці, Рівне, Кропивницький, Івано-Франківськ, Тернопіль, Кременчук, Луцьк, Ужгород, Біла Церква, Слов'янськ, Бровари та в будь-якому іншому місті з відділеннями Нової Пошти. Відправлення здійснюється як за передоплатою так і післяплатою, докладніше ви можете ознайомитися в розділі доставка та оплата.

Вейп шоп Time2Vape здійснює доставку через: Нову Пошту та кур'єром по Одесі, також можливий самовивіз із магазину м.Одеса, вул.Єлісаветинська, 4.

Тип: POD системы

Страна: Китай