Кнопки для зв'язку
Telegram
Viber
Phone

Стартовий набір Eleaf iJust 3 Pro (Original)

Eleaf
2000,00
грн.
Eleaf iJust 3 Pro - Оновлена ​​версія популярного стартового набору компанії Eleaf. Набір складається з вже відомого вейперам бака на випарниках ELLO Duro та батарейного блоку із вбудованим акумулятором та платою, з можливістю регулювання вихідної потужності. Говорити про дизайн цього стартового набору не варто - це традиційний трубомод, який відрізняється простотою використання та обслуговування. Особливість батарейного блоку у цьому, що, на відміну попередників, у ньому є можливість виставити робочу потужність. Комплектний бак ELLO Duro вже не раз використовувався компанією в стартових наборах і встиг зарекомендувати себе з позитивного боку.
Батарейний блок iJust 3 Pro має вбудований акумулятор на 3000 мАг та міцний металевий корпус, покритий рельєфним візерунком. Діаметр пристрою - 25 мм, тому можна без особливих труднощів встановити інший бак або дріпку, так як формат конектора класичний - 510. Трохи нижче посадкового майданчика розташовується підперезана LED-індикатором кнопка Fire, а поряд на тому ж рівні - порт зарядки USB Type-C . На нижньому торці знаходиться регулятор потужності.
Регулювання потужності в діапазоні 30 - 75 Вт здійснюється натисканням кнопки на торці мода. Натискання на кнопку дозволяє піднімати потужність на 5 Ватт, причому для того, щоб знизити потужність, доведеться пройти по колу. ELLO Duro – бак, який не раз використовувався компанією Eleaf у своїх пристроях, і він уже встиг сподобається багатьом вейперам, тому що він простий у використанні та обслуговуванні, і здатний подарувати гарний смак та навал. У цьому баку використовуються змінні випарники серії HW, різноманітність яких дозволить веп'єру підібрати оптимальний варіант залежно від своїх переваг (випарників різного опору та з різними нагрівальними елементами більше десятка). Виробник пропонує в комплекті два нові випарники HW-T2 та HW-M опором 0,2 та 0,15 Ом на сітці, які порадують своєю смакопередачею та навалом.

Основні характеристики Eleaf iJust 3 Pro:
Матеріал: нержавіюча сталь;
Розміри: 151 х 25 мм;
Місткість акумулятора: 3000 мАг;
Діапазон опору, що підтримується: 0.1 - 3.0 Ом;
Вихідна потужність: 30 – 75 Вт;
Регулювання потужності із кроком 5 Вт;
Конектор: 510;
Заряджання: порт Type-C 2 А;
Вага: 157 г;
Об'єм бака: 6.5 мл;
Випарники: серії HW;
Виробник: Eleaf

Комплектація:
1 х Eleaf iJust 3 Pro батарея
1 х Eleaf ELLO Duro атомайзер
1 x Випарник HW-M 0.15 Ом
1 x Випарник HW-T2 0.2 Ом
1 x USB-кабель Type-C
1 х Ремкомплект
Інструкція

Придбати Стартовий набір Eleaf iJust 3 Pro (Original) можна в таких містах як: Одеса, Київ, Харків, Дніпро, Запоріжжя, Львів, Кривий Ріг, Миколаїв, Маріуполь, Вінниця, Херсон, Чернігів, Полтава, Черкаси, Житомир, Суми, Хмельницький, Чернівці, Рівне, Кропивницький, Івано-Франківськ, Тернопіль, Кременчук, Луцьк, Ужгород, Біла Церква, Слов'янськ, Бровари та в будь-якому іншому місті з відділеннями Нової Пошти. Відправлення здійснюється як за передоплатою так і післяплатою, докладніше ви можете ознайомитися в розділі доставка та оплата.

Вейп шоп Time2Vape здійснює доставку через: Нову Пошту та кур'єром по Одесі, також можливий самовивіз із магазину м.Одеса, вул.Єлісаветинська, 4.

Тип: Стартові набори

Країна: Китай