Кнопки для зв'язку
Telegram
Viber
Phone

POD система Voopoo Vinci SE Pod Kit (Original)

Voopoo
750,00
грн.
Voopoo Vinci SE Pod Kit — чергова Pod система з лінійки Vinci від компанії Vopoo.
Пристрій отримав ненав'язливий дизайн, а також простий і продуманий конструктив разом із таким же зручним функціоналом. Новинка виготовлена в компактному корпусі з легкого алюмінієвого сплаву, дизайн лаконічний і непомітний.
Батарейний блок Pod системи обладнаний акумулятором із ємністю 900 мА·год, для заряджання якого передбачений сучасний роз'єм USB Type-C, що розташований збоку. Контроль за автономністю, що залишилася, здійснюється через розташований спереду індикатор. Активується пристрій у момент затягування й автоматично видає потужність у діапазоні 11-15 ватів.
В Як картридж виробник пропонує оновлений варіант — Vinci Series V2 Cartridge з поліпшеним захистом від протікання, верхньою заправкою і мундштуком з антибактеріальними властивостями. Крім того, нові картриджі так само підходять до моделей Vinci Pod/Vinci Q/Vinci Pod Royal Edition / Drag Nano 2.

Основні характеристики Voopoo Vinci SE Pod Kit:
Матеріал корпусу: алюмінієвий сплав;
Розміри: 93 х 24 х 14 мм;
Ємність акумулятора: 900 мА·год;
Вихідна потужність: 11 - 15 Вт;
Вихідна напруга: 3.2 - 4.2 В;
Підтримуваний опір: 0.3 - 3.0 Ом;
Заряджання: порт Type-C;
Об'єм картриджа: 2 мл;
Виробник: Voopoo.

Комплектація:
1 х Voopoo Vinci SE Pod 900mah
1 х Voopoo Vinci Series V2 Cartridge 0.8ohm (Top-filling)
1 х Кабель USB - Type-C;
Інструкція.

Придбати POD систему Voopoo Vinci SE Pod Kit (Original) можна в таких містах як: Одеса, Київ, Харків, Дніпро, Запоріжжя, Львів, Кривий Ріг, Миколаїв, Маріуполь, Вінниця, Херсон, Чернігів, Полтава, Черкаси, Житомир, Суми, Хмельницький, Чернівці, Рівне, Кропивницький, Івано-Франківськ, Тернопіль, Кременчук, Луцьк, Ужгород, Біла Церква, Слов'янськ, Бровари та в будь-якому іншому місті з відділеннями Нової Пошти. Відправлення здійснюється як за передоплатою так і післяплатою, докладніше ви можете ознайомитися в розділі доставка та оплата.

Вейп шоп Time2Vape здійснює доставку через: Нову Пошту та кур'єром по Одесі, також можливий самовивіз із магазину м.Одеса, вул.Єлісаветинська, 4.

Тип: POD системи

Країна: Китай