Кнопки для зв'язку
Telegram
Viber
Phone

POD система Voopoo Argus Z Pod Kit (Original)

Voopoo
700,00
грн.
Vopoo Argus Z Pod Kit - компактна POD-система, обладнана потужним акумулятором, що працює під керуванням фірмового чипа та розрахована на використання картриджів серії Argus.
Дизайн Argus Z відразу приверне увагу, оскільки пристрій виготовлений досить оригінально. Нижня частина корпусу — гладка, з металевим відблиском, а верхня — рифлена, причому пофарбована в кілька інших колір. Водночас POD система позбавлена гострих граней, завдяки чому має чудовою ергономікою. Пристрій досить компактний — 91.45 х 27.5 х 14.8 мм, тому місця в кишені займе мінімум, хоча важить девайс трохи понад 70 грамів.
Живлення Vopoo Argus Z Pod Kit забезпечується вбудованим акумулятором ємністю 900 мА·год, заряджання здійснюється за допомогою роз'єму USB Type-C, розташованого на зворотному боці пристрою.
Пристрій розрахований на роботу на постійній потужності приблизно 17 Вт, активується він виключно затяжкою.
Для контролю рівня заряду АКБ, на бічній поверхні корпусу є три розташовані по діагоналі світлодіода.
То що компанія Voopo прийняла рішення уніфікувати картриджі, використовувані в Argus Z Pod Kit, можна вважати позитивним моментом — користувачам не доведеться витрачати багато часу на пошуки витратних матеріалів. Картриджі з прихованим магнітом прекрасно сумісні не тільки з Argus Z, але і з Argus Pod і Argus P1.
Картриджі Vopoo Argus Pod виготовлені з вбудованим випарником, який виготовлений за технологією ITO. Регулювання обдування не передбачене, але картридж розрахований на досить тугу MTL-затяжку.
Для заправлення картриджа його необхідно вийняти з батарейного блока, відкрити на бічній поверхні силіконову заглушку та залити 2 мл рідини.

Основні характеристики Voopo Argus Z Pod Kit:
Матеріал корпусу: алюмінієвий сплав, пластик;
Розміри: 91.45 х 27.5 х 14.8 мм;
Ємність акумулятора: 900 мА·год;
Потужність: до 17 Вт;
Вихідна напруга: 3.2 - 3.5 В;
Діапазон опору: 0.5 - 3.0 Ом;
Об'єм картриджа: 2.0 мл;
Заряджання: порт USB Type-C;
Виробник: Voopoo.

Комплектація:
1 х Voopoo Argus Z Pod Device
1 х Voopoo Argus Pod Cartridge 0.7ohm 2.0ml
1 х Кабель Type-C
Інструкція.

Придбати POD систему Voopoo Argus Z Pod Kit (Original) можна в таких містах як: Одеса, Київ, Харків, Дніпро, Запоріжжя, Львів, Кривий Ріг, Миколаїв, Маріуполь, Вінниця, Херсон, Чернігів, Полтава, Черкаси, Житомир, Суми, Хмельницький, Чернівці, Рівне, Кропивницький, Івано-Франківськ, Тернопіль, Кременчук, Луцьк, Ужгород, Біла Церква, Слов'янськ, Бровари та в будь-якому іншому місті з відділеннями Нової Пошти. Відправлення здійснюється як за передоплатою так і післяплатою, докладніше ви можете ознайомитися в розділі доставка та оплата.

Вейп шоп Time2Vape здійснює доставку через: Нову Пошту та кур'єром по Одесі, також можливий самовивіз із магазину м.Одеса, вул.Єлісаветинська, 4.

Тип: POD системи

Країна: Китай