Кнопки для зв'язку
Telegram
Viber
Phone

POD система Voopoo Argus G Pod Kit (Original)

Voopoo
1100,00
грн.
Vopoo Argus G Pod Kit - компактна POD система з потужним акумулятором, варіативною потужністю до 25 ватів і сумісна з картриджами Argus Pod.
Корпус пристрою виготовлений із цинкового сплаву зі зручним плавним силуетом із тонким профілем без гострих граней.
На лицьовій стороні встановлена невелика панель керування, що складається з дисплея та круглої клавіші Fire. На одній із округлених боковин розміщений повітрозабірний отвір, доповнений маленьким регулятором інтенсивності затягування.
Живлення Voopo Argus G Pod Kit забезпечується вбудованим акумулятором ємністю 1000 мА·год, заряджання акумулятора відбувається за допомогою роз'єму USB Type-C, розташованого на одній із бічних граней.
Керується пристрій фірмовим чипом Gene AI, максимальна видатна потужність якого становила 25 Вт. Швидке триразове натискання на кнопку перемикає пристрій у режим вибору потужності, цифри починають блимати, а кожне натискання збільшує значення на 1 Ватів від 5 до максимальних 25. Активація відбувається за допомогою датчика затягування або кнопкою Fire.
Картридж для Pod системи з вбудованим випарником і утримується за допомогою традиційних магнітів. Особливість картриджа — чотири отвори для забору повітря, завдяки чому смак буде яскравішим.
Щоб заправити картридж, його необхідно вийняти з батарейного блока, відкрити на бічній поверхні силіконову заглушку та залити 2 мл рідини.

Основні характеристики Voopo Argus G Pod Kit:
Матеріал корпусу: алюмінієвий сплав, пластик;
Розміри: 110.9 х 25.7 х 13.5 мм;
Плата: GENE.AI;
Ємність акумулятора: 1000 мА·год;
Потужність: 5 - 25 Вт;
Вихідна напруга: 3.2 - 4.2 В;
Діапазон опору: 0.5 - 3.0 Ом;
Дисплей: OLED;
Об'єм картриджа: 2.0 мл;
Заряджання: порт USB Type-C;
Виробник: Vopoo.

Комплектація:
1 х Voopoo Argus G Pod Device
1 х Voopoo Argus Pod Cartridge 0.7ohm 2.0ml
1 х Voopoo Argus Pod Cartridge 1.2ohm 2.0ml
1 х Кабель Type-C
1 х Темляк
Інструкція

Придбати POD систему Voopoo Argus G Pod Kit (Original) можна в таких містах як: Одеса, Київ, Харків, Дніпро, Запоріжжя, Львів, Кривий Ріг, Миколаїв, Маріуполь, Вінниця, Херсон, Чернігів, Полтава, Черкаси, Житомир, Суми, Хмельницький, Чернівці, Рівне, Кропивницький, Івано-Франківськ, Тернопіль, Кременчук, Луцьк, Ужгород, Біла Церква, Слов'янськ, Бровари та в будь-якому іншому місті з відділеннями Нової Пошти. Відправлення здійснюється як за передоплатою так і післяплатою, докладніше ви можете ознайомитися в розділі доставка та оплата.

Вейп шоп Time2Vape здійснює доставку через: Нову Пошту та кур'єром по Одесі, також можливий самовивіз із магазину м.Одеса, вул.Єлісаветинська, 4.

Тип: POD системи

Країна: Китай