Кнопки для зв'язку
Telegram
Viber
Phone

POD система Elf Bar Mate500 Pod Device (Original)

Elf Bar
600,00
грн.
Компанія Elf Bar не перестає тішити новинками – нова Pod система Mate500.
Зовні новинка дуже схожа на RF350, проте корпус Mate 500 виготовлений зі сплаву алюмінію, що дозволило зробити девайс одночасно легким та міцним.
Вбудований акумулятор прокачали і тепер його ємність становить 500 мАг. Для заряджання використовується роз'єм Type-C, розташований на нижньому торці пристрою.
Якісь елементи управління відсутні, оскільки працює Elf Bar Mate500 від датчика затягування.
Пристрій здатний видавати до 12 Ватт потужності, а плата підтримує максимальну вихідну напругу навіть за низького заряду батареї.
Elf Bar Mate500 працює як на змінних картриджах від RF350 (1.6 мл), так і на попередньо заправлених картриджах від Elf Bar (2 мл). Картриджі до комплекту не входять!

Характеристики Elf Bar Mate500:
Розміри: 87 x 18,9 x 11,4 мм;
Матеріал: алюмінієвий сплав, пластик;
Вихідна потужність: 12 Вт;
Місткість акумулятора: 500 мАг;
Заряджання: USB Type-C, 5В/1А;
Виробник: Elf Bar
Увага! Картриджі до комплекту не входять!

Комплектація:
1 х Elf Bar Mate500 Battery;
1 х Кабель USB - Type-C;
Інструкція.

Придбати POD систему Elf Bar Mate500 Pod Device (Original) можна в таких містах як: Одеса, Київ, Харків, Дніпро, Запоріжжя, Львів, Кривий Ріг, Миколаїв, Маріуполь, Вінниця, Херсон, Чернігів, Полтава, Черкаси, Житомир, Суми, Хмельницький, Чернівці, Рівне, Кропивницький, Івано-Франківськ, Тернопіль, Кременчук, Луцьк, Ужгород, Біла Церква, Слов'янськ, Бровари та в будь-якому іншому місті з відділеннями Нової Пошти. Відправлення здійснюється як за передоплатою так і післяплатою, докладніше ви можете ознайомитися в розділі доставка та оплата.

Вейп шоп Time2Vape здійснює доставку через: Нову Пошту та кур'єром по Одесі, також можливий самовивіз із магазину м.Одеса, вул.Єлісаветинська, 4.

Тип: POD системи

Країна: Китай