Кнопки для зв'язку
Telegram
Viber
Phone

POD система Voopoo Argus P1 Pod Kit (Original)

Voopoo
1250,00
грн.
Voopo Argus P1 Pod Kit — Pod-система невеликого розміру з потужним акумулятором, екстравагантним дизайном і сумісна з картриджами Argus Pod.
Насамперед пристрій показний частково прозорим корпусом, за стінками якого видні начинки. Форм фактор звичний — коробок із випірним догори мундштуком картриджа та петлею для ремінця. Корпус виготовлений із цинкового сплаву з елементами з полікарбонату.
На лицьовій стороні відбитий напис із назвою і пара заклепок, на задній із декору тільки лого Voopoo, на боковинах же можна побачити порт Type-C і слайдер регулювання затягування.
Керується Argus P1 фірмовим чипом Gene AI 1.2, максимальна видатна потужність якого становила 20 Вт. Вручну її вибрати не вийде, плата сама визначить використовуваний опір і підлаштує Ватаж. Активація відбувається за допомогою датчика затягування, що досить зручно.
Живлення Voopo Argus P1 Pod Kit забезпечується вбудованим акумулятором ємністю 800 мА·год, заряджання акумулятора відбувається за допомогою роз'єму USB Type-C.
Картридж для Pod системи з вбудованим випарником і утримується за допомогою традиційних магнітів. Особливість картриджа — чотири отвори для забору повітря, завдяки чому смак буде яскравішим.
Щоб заправити картридж, його необхідно вийняти з батарейного блока, відкрити на бічній поверхні силіконову заглушку та залити 2 мл рідини.

Основні характеристики Vopoo Argus P1 Pod Kit:
Матеріал корпусу: цинковий сплав, пластик;
Розміри: 74.6 х 46.7 х 17.4 мм;
Плата: GENE.AI 1.2;
Ємність акумулятора: 800 мА·год;
Потужність: 5 - 20 Вт;
Вихідна напруга: 3.2 - 4.2 В;
Діапазон опору: 0.5 - 3.0 Ом;
Об'єм картриджа: 2.0 мл;
Заряджання: порт USB Type-C;
Виробник: Vopoo

Комплектація:
1 х Voopoo Argus P1 Pod Device
1 х Voopoo Argus Pod Cartridge 0.7ohm 2.0ml
1 х Voopoo Argus Pod Cartridge 1.2ohm 2.0ml
1 х Кабель Type-C
1 х Шнурок
Інструкція

Придбати POD систему Voopoo Argus Pod Kit (Original) можна в таких містах як: Одеса, Київ, Харків, Дніпро, Запоріжжя, Львів, Кривий Ріг, Миколаїв, Маріуполь, Вінниця, Херсон, Чернігів, Полтава, Черкаси, Житомир, Суми, Хмельницький, Чернівці, Рівне, Кропивницький, Івано-Франківськ, Тернопіль, Кременчук, Луцьк, Ужгород, Біла Церква, Слов'янськ, Бровари та в будь-якому іншому місті з відділеннями Нової Пошти. Відправлення здійснюється як за передоплатою так і післяплатою, докладніше ви можете ознайомитися в розділі доставка та оплата.

Вейп шоп Time2Vape здійснює доставку через: Нову Пошту та кур'єром по Одесі, також можливий самовивіз із магазину м.Одеса, вул.Єлісаветинська, 4.

Тип: POD системи

Країна: Китай