Кнопки для зв'язку
Telegram
Viber
Phone

Стартовий набір Voopoo Drag X Plus with TPP Tank Kit (Original)

Voopoo
1400,00
грн.
Voopoo Drag X Plus with TPP Tank - це новий мод від бренду VOOPOO для картриджів із інноваційною системою розпилення TPP (Tank Pod Push). Voopoo Drag X Plus з TPP Tank виготовлений із відмінного цинкового сплаву. Корпус поєднує елементи шкіри та металу платинового кольору.
Вміщуючий до 5,5 мл рідини, Voopoo Drag X Plus with TPP Tank використовує абсолютно нову систему випарників TPP Pod Tank, що постачається зі змінним випарником TPP 0,15 Ом та TPP 0,2 Ом для створення чудово ароматної пари з улюблених рідин. Крім того, Voopoo Drag X Plus також сумісний з PnP Pod Tank та іншими випарниками стандарту 510.
Voopoo Drag X Plus з TPP Tank, працює від одного акумулятора 18650 або 21700 (акумулятор продається окремо) та використовує вдосконалений набір мікросхем GENE.FAN 2.0 для максимальної вихідної потужності 100 Вт з кількома робочими режимами. Постійний супутник трьох останніх моделей - чіпсет GENE.FAN 2.0 - але в цьому випадку вживається тільки два режими.

Характеристики:
Розміри: 141 х 35 х 29 мм;
Вага: 133 г;
Матеріал корпусу: цинковий сплав + екошкіра;
Живлення: 1 х 18650/1 х 21700 (у комплект не входять);
Чіпсет: GENE.FAN 2.0;
Вихідна потужність: 5 - 100 Вт;
Режим роботи: Smart mode, RBA mode;
Опір, що підтримується: 0.1 - 3.0 Ом;
Захист: від низького/високого опору, від перегріву, від короткого замикання, від перезаряду/перерозряду;
Тип конектора: 510, пін пружний;
Екран/діагональ: кольоровий, 0,96 дюйми;
Micro-USB порт/заряджання: Type-C, струм зарядки 2А.

Комплектація:
1 x Drag X Plus mod;
1 x TPP Tank;
2 x змінні випарники 0.15 Ом та 0.2 Ом;
1 x USB-Type-C кабель;
1 x адаптер для живлення типорозміру 18650;
1 x інструкції.

Придбати Стартовий набір Voopoo Drag X Plus with TPP Tank Kit (Original) можна в таких містах як: Одеса, Київ, Харків, Дніпро, Запоріжжя, Львів, Кривий Ріг, Миколаїв, Маріуполь, Вінниця, Херсон, Чернігів, Полтава, Черкаси, Житомир, Суми, Хмельницький, Чернівці, Рівне, Кропивницький, Івано-Франківськ, Тернопіль, Кременчук, Луцьк, Ужгород, Біла Церква, Слов'янськ, Бровари та в будь-якому іншому місті з відділеннями Нової Пошти. Відправлення здійснюється як за передоплатою так і післяплатою, докладніше ви можете ознайомитися в розділі доставка та оплата.

Вейп шоп Time2Vape здійснює доставку через: Нову Пошту та кур'єром по Одесі, також можливий самовивіз із магазину м.Одеса, вул.Єлісаветинська, 4.

Тип: Стартові набори

Країна: Китай