Кнопки для зв'язку
Telegram
Viber
Phone

POD система Voopoo Vinci Q Pod Kit (Original)

Voopoo
650,00
грн.
Voopoo Vinci Q Pod Kit - компактна Pod система із вбудованим акумулятором середньої ємності, варіативною активацією та працює зі змінними картриджами із серії Vinci.
Pod система упакована в легкий, але міцний двошаровий корпус із термостійких полімерів. Лицьова сторона має круглу кнопку активації з вбудованим індикатором. З обох боків розподілили дві маленькі перфорації, які відповідають за забір повітря. Окрім того, на одному з торців розмістили USB-порт.
Активація пристрою здійснюється як після натискання кнопки, так і безпосередньо при затягуванні.
Мінімалістична плата має необхідну систему безпеки, а також автоматичну оптимізацію потужності під опір випарника в межах від 11 до 15 Ватт. За живлення відповідає вбудований акумулятор ємністю 900 мАг.
Комплектний картридж з інтегрованим випарником сітки, опором 1.2 Ом, має верхню заправку.
Voopoo Vinci Q Pod сумісний з картриджами від Vinci Pod, Drag Nano 2 Pod та Vinci Royal Edition Pod. Обсяг резервуара не змінився і, як і раніше, становить 2мл.

Основні характеристики Voopoo Vinci Q Pod Kit:
Матеріал: полікарбонат;
Розміри: 96 х 25 х 15.7 мм;
Місткість акумулятора: 900 мАг;
Вихідна потужність: 11 – 15 Вт;
Вихідна напруга: 3.2 – 4.2 В;
Опір, що підтримується: 0.3 - 3.0 Ом;
Заряджання: порт Type-C;
Об'єм картриджа: 2 мл;
Виробник: Voopoo

Комплектація:
1 х Voopoo Vinci Q Pod 900 мАг
1 х Voopoo Vinci Vinci Q Pod Cartridge 1.2ohm
1 х Кабель USB – Type-C;
Інструкції.

Придбати POD систему Voopoo Vinci Q Pod Kit (Original) можна в таких містах як: Одеса, Київ, Харків, Дніпро, Запоріжжя, Львів, Кривий Ріг, Миколаїв, Маріуполь, Вінниця, Херсон, Чернігів, Полтава, Черкаси, Житомир, Суми, Хмельницький, Чернівці, Рівне, Кропивницький, Івано-Франківськ, Тернопіль, Кременчук, Луцьк, Ужгород, Біла Церква, Слов'янськ, Бровари та в будь-якому іншому місті з відділеннями Нової Пошти. Відправлення здійснюється як за передоплатою так і післяплатою, докладніше ви можете ознайомитися в розділі доставка та оплата.

Вейп шоп Time2Vape здійснює доставку через: Нову Пошту та кур'єром по Одесі, також можливий самовивіз із магазину м.Одеса, вул.Єлісаветинська, 4.

Тип: POD системи

Країна: Китай