Кнопки для зв'язку
Telegram
Viber
Phone

Інтелектуальний зарядний пристрій LiitoKala Lii-202 (Original)

LiitoKala
460,00
грн.
LiitoKala Lii-202 - універсальний інтелектуальний зарядний пристрій, сумісний практично з усіма циліндричними акумуляторами, тим самим усуває необхідність використання кількох зарядних пристроїв. Lii-202 автоматично розпізнає літій-іонні, нікель-металгідридні та нікель-кадмієві акумулятори, заряджає літій-фосфатні (LiFePO4) акумулятори, а також Li-ION акумулятори з кінцевою напругою 4,35в.

Особливості:
  • Заряд різних за типом та хімією акумуляторів
  • Сумісно з наступними типами батарей:
  • Li-ion/LiFePO4: 26650,22650,18650,17670,18490, 17500,17335, 16340, (RCR123), 14500, 10440
  • Ni-MH/Ni-Cd: AA, AAA, C
  • Підтримка сучасних Li-ION акумуляторів з кінцевою напругою 4,35
  • Інтелектуальна схема автоматично визначає тип батареї та режим заряду (CC, CV, DV/DT)
  • Вихідний струм: 500мА та 1000мА
  • Автоматичне припинення заряду для Li-ion/LiFePO4 акумуляторів після повного заряду
  • Захист від порушення полярності установки батарей
  • Режим Power Bank, тобто за наявності зарядженого акумулятора, вставленого в правий слот, за допомогою USB роз'єму можна заряджати стільниковий телефон, КПК тощо.
  • Живлення від будь-якого USB 5В; 2A (адаптер у комплект не входить)
  • Сертифікація RoHS та CE

Короткий посібник:
Встановіть акумулятори, дотримуючись полярності (пристрій має захист від неправильної установки батарей). Протягом 5 сек. пристрій визначить тип акумулятора Ni-MH або Li-ion та почне заряд. Прогрес заряду акумуляторів відображається у вигляді 4 миготливих індикаторів. Кожен індикатор означає приблизно 25% заряду акумулятора. При повному заряді всі індикатори не світяться. При установці Li-ion та LiFePO4 акумуляторів можна вибрати кінцеву напругу заряду. (За замовчуванням завжди вмикається заряд до 4,2). Для цього протягом 5 секунд після встановлення акумулятора натисніть кнопку керування SELECT. За допомогою індикатора виберіть потрібну кінцеву напругу заряду. Написи на індикаторах відповідають: Після встановлення необхідної напруги Ви можете вибрати оптимальний струм заряду (0,5 або 1А)
Для цього натисніть та утримуйте кнопку керування SELECT більше 3сек. За допомогою індикаторів над кнопкою виберіть потрібний струм заряду.

Режим Power Bank:
Встановіть у правий слот зарядного пристрою повністю заряджений Li-ION акумулятор із ємністю не менше 2000mAh. Підключіть зарядний пристрій до гнізда OUT:5V. Пристрій почне заряджатися. Прогрес розряду літій - іонного акумулятора відображатиметься за допомогою миготливих індикаторів. У пристрої є захист від надмірного розряду акумулятора. При досягненні на акумуляторі напруги близько 3,3 в пристрій автоматично відключиться.

Технічні характеристики:
Вхід: 5V, 2A
Вихідний струм: 500mA, 1000mA
Кінцева напруга заряду: 3,6в/4,2в/4,35в/1,45в
Напруга на виході USB – 5±0,3В
Максимальний вихідний струм USB – 1000мА
Розміри: 1150мм × 60мм × 25мм
Вага: 70г

Комплектація:
Зарядний пристрій
Кабель USB - мікроUSB

Придбати Інтелектуальний зарядний пристрій LiitoKala Lii-202 (Original) можна в таких містах як: Одеса, Київ, Харків, Дніпро, Запоріжжя, Львів, Кривий Ріг, Миколаїв, Маріуполь, Вінниця, Херсон, Чернігів, Полтава, Черкаси, Житомир, Суми, Хмельницький, Чернівці, Рівне, Кропивницький, Івано-Франківськ, Тернопіль, Кременчук, Луцьк, Ужгород, Біла Церква, Слов'янськ, Бровари та в будь-якому іншому місті з відділеннями Нової Пошти. Відправлення здійснюється як за передоплатою так і післяплатою, докладніше ви можете ознайомитися в розділі доставка та оплата.

Вейп шоп Time2Vape здійснює доставку через: Нову Пошту та кур'єром по Одесі, також можливий самовивіз із магазину м.Одеса, вул.Єлісаветинська, 4.

Тип: Зарядні при-ої

Країна: Китай