Кнопки для зв'язку
Telegram
Viber
Phone

Органічна бавовна Wick 'N' Vape Cotton Bacon V2 (Original)

Wick 'N' Vape
250,00
грн.
Бавовна Cotton Bacon V2 – це органічна бавовна, виготовлена ​​в США. Ця бавовна відповідає найвищим медичним стандартам, вона протестована і схвалена USP (U.S. Pharmacopeial Convention - Фармакопея США - зведення стандартів та положень, що встановлюють норми якості лікарської сировини) та FDA (U.S. Food and Drug Administration – Американське управління з контролю за якістю харчових продуктів та лікарських препаратів), у той час як багато бавовни інших марок відповідають лише косметичним вимогам. Ця бавовна розроблена спеціально для вейпінгу. Він випускається у формі зручних широких смужок, які можна використовувати за призначенням відразу ж після розтину упаковки, попередньої обробки не потрібно. Бавовни з однієї упаковки Вам вистачить на 45-50 використань. Ступінь поглинання високий. Безперечна перевага цієї бавовни – найвища якість смакопередачі. Він не має жодних запахів або присмаків, з Cotton Bacon V2 Ви відчуєте тільки аромат Вашої улюбленої рідини.

Характеристики:
Тип: Коттон
Колір білий
Розмір листа: 20/10/100 мм
Матеріал: Cotton 100%
Виробництво: США
Виробник: Wick 'N' Vape
Кількість в упаковці: 10 пластин

Придбати Органічну бавовну Wick 'N' Vape Cotton Bacon V2 (Original) можна в таких містах як: Одеса, Київ, Харків, Дніпро, Запоріжжя, Львів, Кривий Ріг, Миколаїв, Маріуполь, Вінниця, Херсон, Чернігів, Полтава, Черкаси, Житомир, Суми, Хмельницький, Чернівці, Рівне, Кропивницький, Івано-Франківськ, Тернопіль, Кременчук, Луцьк, Ужгород, Біла Церква, Слов'янськ, Бровари та в будь-якому іншому місті з відділеннями Нової Пошти. Відправлення здійснюється як за передоплатою так і післяплатою, докладніше ви можете ознайомитися в розділі доставка та оплата.

Вейп шоп Time2Vape здійснює доставку через: Нову Пошту та кур'єром по Одесі, також можливий самовивіз із магазину м.Одеса, вул.Єлісаветинська, 4.

Тип: Вата

Країна: США