Кнопки для зв'язку
Telegram
Viber
Phone

Змінний картридж Lost Vape Ursa Nano Pod Cartridge 0.8 ohm (Original)

Lost Vape
150,00
грн.

Lost Vape Ursa Nano Pod Cartridge 0.8 ohm - багаторазовий змінний картридж ємністю 2.5 мл, що підходить для pod-систем серії Ursa - Lost Vape Ursa Nano, Lost Vape Ursa Nano S, Lost Vape Ursa Baby Pro та Lost Vape Ursa Nano PRO. Картридж Lost Vape Ursa Nano виготовлений із прозорого матеріалу, має зручну систему бокової заправки та регульований повітряний потік. Багаторазовий під з об'ємом резервуару 2,5 мл для сольової рідини, з герметичною конструкцією та зручнішим крапельним наконечником. У картридж вбудований випарник з подвійною спіраллю з опором 0.8 Ом, який може вловити найчистіший і найприємніший смак для вас. Він ефективно контактує з електронною рідиною на сольовому нікотині та виробляє ідеальну пару.


Основні характеристики:
Об' єм: 2.5 мл;
Опір: 0,8 Ом;
Виробник: Lost Vape.

Ціну вказано за 1 шт.

Придбати Змінний картридж Lost Vape Ursa Nano Pod Cartridge 0.8 ohm (Original) можна в таких містах як: Одеса, Київ, Харків, Дніпро, Запоріжжя, Львів, Кривий Ріг, Миколаїв, Маріуполь, Вінниця, Херсон, Чернігів, Полтава, Черкаси, Житомир, Суми, Хмельницький, Чернівці, Рівне, Кропивницький, Івано-Франківськ, Тернопіль, Кременчук, Луцьк, Ужгород, Біла Церква, Слов'янськ, Бровари та в будь-якому іншому місті з відділеннями Нової Пошти. Відправлення здійснюється як за передоплатою так і післяплатою, докладніше ви можете ознайомитися в розділі доставка та оплата.

Вейп шоп Time2Vape здійснює доставку через: Нову Пошту та кур'єром по Одесі, також можливий самовивіз із магазину м.Одеса, вул.Єлісаветинська, 4.

Тип: Картриджі

Країна: Китай