Кнопки для зв'язку
Telegram
Viber
Phone

Змінний картридж Voopoo V.THRU / VMATE V2 Cartridge 0.7 ohm (Original)

Voopoo
150,00
грн.


Vopoo V.THRU / VMATE V2 Cartridge 0.7 Ом — змінний багаторазовий картридж для Pod системи Vopoo V.THRU / VMATE Pod Kit. Картридж виготовлений із міцного харчового пластику, затемненого, напівпрозорого кольору, що допомагає вберегти рідину від згубного впливу сонячних променів, водночас залишаючи доступ для контролю рівня рідини всередині резервуара, що залишилася. Картридж вміщує в себе до 3 мл. Опір випарника дорівнює 0.7 Ом, що позитивно впливає на смак і кількість пари. Фітиль випарника виготовлений із якісної бавовни, яка має чудові властивості в просоченні рідиною й добре передає смак. Картридж призначений для сольових рідин.

Основні характеристики:
Об'єм: 3 мл;
Опір: 0.7 Ом;
Виробник Voopoo.

Ціну вказано за 1 шт.

Придбати Змінний картридж Voopoo V.THRU / VMATE V2 Cartridge 0.7 ohm (Original) можна в таких містах як: Одеса, Київ, Харків, Дніпро, Запоріжжя, Львів, Кривий Ріг, Миколаїв, Маріуполь, Вінниця, Херсон, Чернігів, Полтава, Черкаси, Житомир, Суми, Хмельницький, Чернівці, Рівне, Кропивницький, Івано-Франківськ, Тернопіль, Кременчук, Луцьк, Ужгород, Біла Церква, Слов'янськ, Бровари та в будь-якому іншому місті з відділеннями Нової Пошти. Відправлення здійснюється як за передоплатою так і післяплатою, докладніше ви можете ознайомитися в розділі доставка та оплата.

Вейп шоп Time2Vape здійснює доставку через: Нову Пошту та кур'єром по Одесі, також можливий самовивіз із магазину м.Одеса, вул.Єлісаветинська, 4.

Тип: Картриджі

Країна: Китай