Кнопки для зв'язку
Telegram
Viber
Phone

Бокс-мод Digiflavor Z1 SBS Box Mod (Original)

Digiflavor
2200,00
грн.

Мод Digiflavor Z1 SBS виконаний у форматі Side-By-Side, у ньому посадковий майданчик сусідить із відсіком під акумулятор, чому вейп виглядає компактніше. Розміри пристрою 83 мм у висоту та 50 х 26 мм по граням, розмістити вдасться атомайзери до 24мм. Сам девайс виконаний із сплаву алюмінію та цинку, з боків декоративні вставки. На лицьовій стороні розташована кнопка Fire та маленький монохромний екран, під ними клавіші +/- для регулювання потужності.

Digiflavor Z1 SBS оснащений надійною платою, яка підтримує опір 0.1 - 3.0 Ом, і видає від 1 до 80 Ватт. Режими доступні стандартні – VW, VV та Bypass (режим мехмоду). Живиться мод від знімного акумулятора формату 18650. Для зарядки девайс обладнаний Type-C, який може прийняти струм 2А.


Основні характеристики Digiflavor Z1 SBS Box Mod:
Матеріал: сплав алюмінію;
Розміри: 83 х 50 х 26 мм;
Живлення: 1 х 18650 (у комплект не входить);
Потужність: 1 - 80 Вт;
Опір, що підтримується: 0.1 - 3 Ом;

Заряджання: USB Type-C, 5 В/2 А;

Конектор: 510;
Виробник: Digiflavor.

Комплектація:

1 x Digiflavor Z1 SBS MOD;

1 x Кабель Type-C;

1 x Посібник користувача.


Придбати Бокс-мод Digiflavor Z1 SBS Box Mod (Original) можна в таких містах як: Одеса, Київ, Харків, Дніпро, Запоріжжя, Львів, Кривий Ріг, Миколаїв, Маріуполь, Вінниця, Херсон, Чернігів, Полтава, Черкаси, Житомир, Суми, Хмельницький, Чернівці, Рівне, Кропивницький, Івано-Франківськ, Тернопіль, Кременчук, Луцьк, Ужгород, Біла Церква, Слов'янськ, Бровари та в будь-якому іншому місті з відділеннями Нової Пошти. Відправлення здійснюється як за передоплатою так і післяплатою, докладніше ви можете ознайомитися в розділі доставка та оплата.

Вейп шоп Time2Vape здійснює доставку через: Нову Пошту та кур'єром по Одесі, також можливий самовивіз із магазину м.Одеса, вул.Єлісаветинська, 4.

Країна: Китай