Кнопки для зв'язку
Telegram
Viber
Phone

Бокс-мод Wotofo MDura Mini 80W Box Mod (Original)

Wotofo
1650,00
грн.
Wotofo MDura Mini 80W Box Mod - Мод дуже компактний і оснащений новим чіпсетом nexChip, здатний видавати максимальну потужність 80 Вт з однією батареєю 18650 (не входить), зарядка здійснюється через порт Type-C струмом до 1,4А. Відмінно підійде для MTL атомайзер   (З сигаретною затяжкою).

Характеристики Wotofo MDura Mini 80W Box Mod:
Розміри: 76.2 х 51 х 27мм;
Вага: 97.7г;
Матеріал корпусу: цинковий сплав + пластик + екошкіра;
Живлення: 1 х 18650 (у комплект не входить);
Чіпсет: nexChip;
Вихідна потужність: 5 - 80Вт;
Діапазон напруги: 0.5 - 8.2В;
Режим роботи: VW;
Опір, що підтримується: 0.1 – 2.5Ω;
Захист: від низького/високого опору, від перегріву, від короткого замикання, від неправильної полярності, від перезаряду/перерозряду;
Тип конектора: сталевий 510, пін позолочений, підпружинний;
Екран/діагональ: кольоровий, 0.96”;
Заряджання: Type-C, струм зарядки 1.4А.

Комплектація:
1 x MDura Mini mod;
1 x USB-Type-C кабель;
1 x Посібник користувача;
1 x Гарантійний талон.

Придбати Бокс-мод Wotofo MDura Mini 80W Box Mod (Original) можна в таких містах як: Одеса, Київ, Харків, Дніпро, Запоріжжя, Львів, Кривий Ріг, Миколаїв, Маріуполь, Вінниця, Херсон, Чернігів, Полтава, Черкаси, Житомир, Суми, Хмельницький, Чернівці, Рівне, Кропивницький, Івано-Франківськ, Тернопіль, Кременчук, Луцьк, Ужгород, Біла Церква, Слов'янськ, Бровари та в будь-якому іншому місті з відділеннями Нової Пошти. Відправлення здійснюється як за передоплатою так і післяплатою, докладніше ви можете ознайомитися в розділі доставка та оплата.

Вейп шоп Time2Vape здійснює доставку через: Нову Пошту та кур'єром по Одесі, також можливий самовивіз із магазину м.Одеса, вул.Єлісаветинська, 4.

Країна: Китай