Кнопки для зв'язку
Telegram
Viber
Phone

Бокс-мод Voopoo Drag 3 177W Box Mod (Original)

Voopoo
2300,00
грн.
VOOPOO DRAG 3 177W TC витриманий у традиційному корпоративному стилі бренду VOOPOO, звичному для шанувальників продукції фірми. Масивний прямокутний корпус бокс мода VOOPOO DRAG 3 177W з цинкового сплаву покритий напиленням, а декоративна накладка з екошкіри надає боксу моди VOOPOO DRAG 3 177W TC імпозантний вигляд. Величезне ім'я серії DRAG з одного боку, як і логотип компанії VOOPOO з іншого, тиснені на декоративних накладках з екошкіри, наголошують на спадкоємності традицій. Скошені кути лицьової грані є даниною сучасним трендам оформлення.
Батарейний відсік, прихований за кришкою торця, що розкидається, розрахований на установку двох високовольтних акумуляторів 18650. Призначений для зарядки порт USB Type-C допускає величину вхідного струму до 2 A. Його розмістили внизу фронтальної площини, а вище протягнулися дві кнопки. Fire.
Плата підтримує кілька різновидів режиму варіват, а також термоконтроль. Початківцям бокс мода VOOPOO DRAG 3 177W пропонується скористатися SMART – сценарієм, досвідчені вейпери зможуть експериментувати з авторськими намотуваннями в RBA – меню, але з обмеженням максимальної потужності 80 Вт. Досягнення 177 Вт можливе лише в автоматичному SUPER – меню, причому перехід до нього запрограмований примусово за завдання значення 81 або більше Ватт. Захист запобігає передчасному виходу з ладу внаслідок короткого замикання, перезаряду та перерозряду, переполюсування, стрибків напруги, перегріву схеми та термоелемента, а також нерівномірного підзаряду джерел живлення.
Верхній майданчик містить роз'єм 510 стандарту з радіальними проточками, зміщений до краю. Для закріплення в ньому коплектного пластикового бака TPP картриджного типу об'ємом 5.5 мл застосовано перехідну базу, таку ж як і для PnP, що значно розширює асортимент змінних випарників.

Характеристики:
Тип: Бокс мод;
Розмір: 88 х 52 х 26 мм;
Матеріал: цинковий сплав + шкіра;
Виробник: Voopoo;
Акумулятор (кількість): 2 x 18650 (до комплекту не входять);
Опір: 0.05 – 3.0 Ом;
Режими роботи: Smart, Super, RBA;
Потужність: 5 - 177 Вт.

Комплектація:
1 x Drag 3 мод;
1 x USB-Type-C кабель;
1 х Інструкція.

Придбати Бокс-мод Voopoo Drag 3 177W Box Mod (Original) можна в таких містах як: Одеса, Київ, Харків, Дніпро, Запоріжжя, Львів, Кривий Ріг, Миколаїв, Маріуполь, Вінниця, Херсон, Чернігів, Полтава, Черкаси, Житомир, Суми, Хмельницький, Чернівці, Рівне, Кропивницький, Івано-Франківськ, Тернопіль, Кременчук, Луцьк, Ужгород, Біла Церква, Слов'янськ, Бровари та в будь-якому іншому місті з відділеннями Нової Пошти. Відправлення здійснюється як за передоплатою так і післяплатою, докладніше ви можете ознайомитися в розділі доставка та оплата.

Вейп шоп Time2Vape здійснює доставку через: Нову Пошту та кур'єром по Одесі, також можливий самовивіз із магазину м.Одеса, вул.Єлісаветинська, 4.

Країна: Китай