Кнопки для зв'язку
Telegram
Viber
Phone

Бокс-мод Vaporesso GEN 200 Box Mod (Original)

Vaporesso
2200,00
грн.

GEN 200 - це бокс мод, що продовжує лінійку пристроїв GEN від компанії Vaporesso. Від минулих моделей девайс відрізняється зовнішнім виглядом, органи управління переїхали, проте платня залишилася практично без змін.

Основне оновлення відразу впадає у вічі, адже зовнішній вигляд пристрою дещо змінився. Майже всі органи управління, екран та порт зарядки з торцевої частини перенесли на лицьову сторону. Кнопка Fire залишилася на місці, щоб не порушувати зручність використання. Посадковий майданчик тепер дозволяє накрутити на Vaporesso GEN 200 атомайзер до 27 мм в діаметрі, пристойний запас.

GEN 200 став трохи меншим за свого попередника – габарити по граням становлять 44 мм x 29 мм, а висота дорівнює 85 мм. Крім цього, пристрій полегшав. Vaporesso обіцяють на 40% меншу вагу – у порівнянні з попередньою моделлю, GEN 200 важить лише 76 грамів.

Vaporesso GEN 200 працює під керуванням чіпа AXON 2.0, який видає від 5 до 220 Ватів потужності. Режими роботи: VW, VV і Smart VV, який автоматично підбирає потужність до випарника, а також є Pulse і F(t). Ці режими спрямовані поліпшення смакопередачі шляхом підвищення струму кожні 0.02 сек чи збільшення вихідної напруги. Увійти до розширеного меню можна трикратним натисканням кнопки, яка розташована прямо над роз'ємом зарядки.

Живиться Vaporesso GEN 200 від двох акумуляторів формату 18650. Для зарядки передбачено порт Type-C, на відміну від GEN S, де був Micro-USB. Роз'єм здатний прийняти до 2А.

Vaporesso GEN 200 - це добрий сучасний бокс-мод, який порадує функціональним чіпом з високою потужністю і швидкою зарядкою. Якщо вам подобається подібний дизайн і потрібна велика потужність – GEN 200 буде чудовим варіантом.


Основні характеристики Vaporesso GEN 200 Box Mod:
Матеріал: полікарбонат;
Розміри: 85 х 44 х 29 мм;
Живлення: 2 х 18650 (у комплект не входять);
Плата: AXON;
Потужність: 5 - 220 Вт;
Опір, що підтримується: 0.03 - 5 Ом;

Заряджання: USB Type-C, 5 В/2 А;

Дисплей: 0.96" TFT Screen;
Конектор: 510;
Виробник: Vaporesso.

Комплектація:

1 x Vaporesso GEN 200 MOD;

1 x Кабель Type-C;

1 x Посібник користувача;

1 x Гарантійний талон.


Придбати Бокс-мод Vaporesso GEN 200 Box Mod (Original) можна в таких містах як: Одеса, Київ, Харків, Дніпро, Запоріжжя, Львів, Кривий Ріг, Миколаїв, Маріуполь, Вінниця, Херсон, Чернігів, Полтава, Черкаси, Житомир, Суми, Хмельницький, Чернівці, Рівне, Кропивницький, Івано-Франківськ, Тернопіль, Кременчук, Луцьк, Ужгород, Біла Церква, Слов'янськ, Бровари та в будь-якому іншому місті з відділеннями Нової Пошти. Відправлення здійснюється як за передоплатою так і післяплатою, докладніше ви можете ознайомитися в розділі доставка та оплата.

Вейп шоп Time2Vape здійснює доставку через: Нову Пошту та кур'єром по Одесі, також можливий самовивіз із магазину м.Одеса, вул.Єлісаветинська, 4.

Країна: Китай