Кнопки для зв'язку
Telegram
Viber
Phone

Бокс-мод Vaporesso GEN 80 S Box Mod (Original)

Vaporesso
1800,00
грн.
GEN 80 S - це перший однобатарейний бокс мод лінійки GEN від виробника Vaporesso . Девайс видає до 80 Ватів потужності, підтримує кілька режимів роботи та швидку зарядку через роз'єм USB Type-C.
Пристрій отримав невеликий прямокутний корпус з відомим дизайном. На лицьовій стороні традиційно розташувалися органи управління, екран та порт зарядки. Габарити стандартні, висота GEN 80 S дорівнює 87 мм, а розміри за межами 34 мм x 25.5 мм. Посадковий майданчик здатний вмістити атомайзери до 25 мм у діаметрі, що досить добре для подібних девайсів.
Бокс-мод Vaporesso GEN 80 S живиться від одного акумулятора формату 18650, який можна зарядити через порт Type-C, роз'єм здатний прийняти до 2А. Девайс працює під керуванням чіпа AXON 2.0, який видає від 5 до 80 Ватт потужності, і піднімає випарники від 0.1 Ом. Плата надає всі популярні режими роботи: VW, VV і Smart VV, який автоматично підбирає потужність до випарника, а також є Pulse і F (t). Ці режими спрямовані поліпшення смакопередачі шляхом підвищення струму кожні 0.02 сек чи збільшення вихідної напруги. Потрапити до меню налаштувань можна трикратним натисканням кнопки Fire.
Vaporesso GEN 80 S є гарним сучасним однобатарейним бокс модом, який порадує гарною функціональністю та швидкою зарядкою. Так що якщо вам потрібен надійний однобатарейник із стильним дизайном, то GEN 80 S буде чудовим варіантом.

Основні характеристики Vaporesso GEN 80 S Box Mod:
Матеріал: полікарбонат;
Розміри: 87 х 34 х 25,5 мм;
Живлення: 1 х 18650 (у комплект не входить);
Плата: AXON;
Потужність: 5 - 80 Вт;

Заряджання: USB Type-C, 5 В/2 А;

Дисплей: 0.96" TFT Screen;
Конектор: 510;
Виробник: Vaporesso.

Комплектація:

1 x Vaporesso GEN 80 S MOD;

1 x Кабель Type-C;

1 x Посібник користувача;

1 x Гарантійний талон.


Придбати Бокс-мод Vaporesso GEN 80 S Box Mod (Original) можна в таких містах як: Одеса, Київ, Харків, Дніпро, Запоріжжя, Львів, Кривий Ріг, Миколаїв, Маріуполь, Вінниця, Херсон, Чернігів, Полтава, Черкаси, Житомир, Суми, Хмельницький, Чернівці, Рівне, Кропивницький, Івано-Франківськ, Тернопіль, Кременчук, Луцьк, Ужгород, Біла Церква, Слов'янськ, Бровари та в будь-якому іншому місті з відділеннями Нової Пошти. Відправлення здійснюється як за передоплатою так і післяплатою, докладніше ви можете ознайомитися в розділі доставка та оплата.

Вейп шоп Time2Vape здійснює доставку через: Нову Пошту та кур'єром по Одесі, також можливий самовивіз із магазину м.Одеса, вул.Єлісаветинська, 4.

Країна: Китай