Кнопки для зв'язку
Telegram
Viber
Phone

Бокс-мод Asmodus Colossal 80W Box Mod (Original)

Asmodus
2300,00
грн.
Asmodus Colossal 80W - невеликий, компактний мод з фірмовою електронікою та сенсорним дисплеєм від відомої компанії Asmodus.
Робота боксмоду забезпечується від одного акумулятора стандарту 18650 - його встановлення в батарейний відсік проводиться із задньої частини корпусу, де передбачена кришка, що кріпиться до корпусу на магнітах. На одному акумуляторі пристрій здатний видавати потужність до 80 Ватт.
Конектор батарейного блоку розташований ближче до передньої частини верхнього майданчика. Стандарт конектора - 510, плюсовий пін підпружинний. Візуально боксмоди збігаються з атомайзерами аж до 25 мм діаметра.
У бокс моді Colossal є кілька варіантів розблокування екрану, при цьому користувач може вибирати між розблокуванням екрана шляхом прокручування або потрійного натискання на сам екран, це робить Colossal зручнішим для користувача, ніж будь-який із попередніх модів компанії Asmodus.
З погляду режимів роботи в електроніці передбачено основні режими роботи:
- Power, класичний варіант, де можна вибрати потужність від 5 Вт до 80 Вт і відрегулювати рівень попереднього нагріву спіралі свайпом по екрану. Тут можливі три опції переднагрівання - S, N і H, тобто плавне розігрів, стандартний режим роботи та наявність переднагріву;
- Temp, термоконтроль на трьох основних типах дроту з потужністю від 5 Вт до 60 Вт - нікель, титан і нержавіюча сталь, також є підтримка TCR, як окремого режиму роботи з можливістю самостійної конфігурації коефіцієнта під будь-який дріт, будь то Dicodes Wire, NiFe30, NiFe48 або будь-які інші види металів. Для того, щоб вибрати потужність або температуру, що настроюється, потрібно зробити горизонтальний свайп за цифрами потужності або температури;
- Curve, розширений режим варіватта з можливістю налаштування подачі потужності залежно від часу затягування, при вході в цей режим відкривається дві шкали – одна з потужністю, друга з тривалістю подачі цієї потужності на атомайзер, налаштування тут досить інтуїтивне. Потрібно враховувати, що загальна відсікання боксмоду становить 10 секунд і необхідно укладати криву подачі потужності в ці тимчасові рамки;
- TFR, розширена настройка термоконтролю, яка буде цікава у випадку, якщо використовуються спіралі з комбінованих типів металів - наприклад, з нержавіючої сталі та нікелю.

Характеристики Asmodus Colossal 80W:
Розміри: 76 мм х 25 мм х 40 мм;
Плата: GX 80 HUT v2;
Живлення: 1 х 18650 (у комплект не входить);
Опір, що підтримується: 0.1 Ом - 3.0 Ом;
Вихідна напруга: 1 - 4.2 В;
Вихідна потужність: від 5 до 80 Вт (з кроком 0.1 Вт);
Вихідна потужність у режимі TC: 5 Вт – 60 Вт;
Вага: 87 гр (без урахування ваги акумулятора);
Виробник: Asmodus

Комплектація:
1 х Asmodus Colossal 80W Box Mod
1 х Кабель USB
1 х Інструкція

Придбати Бокс-мод Asmodus Colossal 80W Box Mod (Original) можна в таких містах як: Одеса, Київ, Харків, Дніпро, Запоріжжя, Львів, Кривий Ріг, Миколаїв, Маріуполь, Вінниця, Херсон, Чернігів, Полтава, Черкаси, Житомир, Суми, Хмельницький, Чернівці, Рівне, Кропивницький, Івано-Франківськ, Тернопіль, Кременчук, Луцьк, Ужгород, Біла Церква, Слов'янськ, Бровари та в будь-якому іншому місті з відділеннями Нової Пошти. Відправлення здійснюється як за передоплатою так і післяплатою, докладніше ви можете ознайомитися в розділі доставка та оплата.

Вейп шоп Time2Vape здійснює доставку через: Нову Пошту та кур'єром по Одесі, також можливий самовивіз із магазину м.Одеса, вул.Єлісаветинська, 4.

Країна: США