Кнопки для зв'язку
Telegram
Viber
Phone

Бокс-мод iJoy Cigpet Capo 126W Box Mod (Original)

iJoy
1550,00
грн.

iJoy Cigpet Capo 126W Box Mod – боксмод від компанії CIGPET, дочірнього підрозділу компанії iJoy, що представляє на суд громадськості недорогі та спрощені варіанти пристроїв, які спочатку розробляються "старшим братом".

Максимальний діаметр посадки позначився на позначці 25 мм. Конектор бокс-мода розташований у центрі верхнього майданчика. Максимальний діаметр баків і дріпок, що встановлюються, може доходити до 25 мм. Сама конекторна частина пристрою виконана за стандартом 510, плюсовий контакт підпружинений для найкращої сумісності. Панель управління має стандартний конструктив. Крупна кнопка Fire, невеликий монохромний дисплей, пара клавіш керування та роз'єм для заряджання елементів живлення.

Відсік для АКБ захований під знімною бічною панеллю, що фіксується магнітами. Бокс-мод для запуску та забезпечення працездатності вимагатиме встановлення в нього двох елементів живлення, для цього підійдуть акумулятори типорозміру 18650. Виробник рекомендує використовувати високострумові акумулятори спільно з пристроєм - відмінно підійдуть елементи живлення, здатні видавати струмовіддачу від 20А і вище, особливо якщо планується використовувати -мод на пікових потужностях, сама електроніка за запевненнями розробників здатна видати до 45А сили струму на виході пристрою.


Основні характеристики iJoy Cigpet Capo 126W Box Mod:

Розміри: 90 х 52.5 х 25;

Матеріал корпусу: пластик+метал;

Харчування: 2 х 18650 (у комплект не входять);

Чіпсет: Univ;

Вихідна потужність: 1 - 126Вт;

Режим роботи: POWER;

Опір, що підтримується: 0.05 - 3.0Ω;

Тип конектора: сталевий 510, пін позолочений, пружний;

Екран/діагональ: 0.91”;

Порт/зарядка: Micro usb;

Виробник: iJoy.


Комплектація:

1 x iJoy Cigpet Capo 126W Box Mod;

1 x Кабель Micro USB;

1 x Посібник користувача.


Придбати Бокс-мод iJoy Cigpet Capo 126W Box Mod (Original) можна в таких містах як: Одеса, Київ, Харків, Дніпро, Запоріжжя, Львів, Кривий Ріг, Миколаїв, Маріуполь, Вінниця, Херсон, Чернігів, Полтава, Черкаси, Житомир, Суми, Хмельницький, Чернівці, Рівне, Кропивницький, Івано-Франківськ, Тернопіль, Кременчук, Луцьк, Ужгород, Біла Церква, Слов'янськ, Бровари та в будь-якому іншому місті з відділеннями Нової Пошти. Відправлення здійснюється як за передоплатою так і післяплатою, докладніше ви можете ознайомитися в розділі доставка та оплата.

Вейп шоп Time2Vape здійснює доставку через: Нову Пошту та кур'єром по Одесі, також можливий самовивіз із магазину м.Одеса, вул.Єлісаветинська, 4.

Країна: Китай