Кнопки для зв'язку
Telegram
Viber
Phone

Атомайзер Vapefly Brunhilde MTL RTA (Original)

Vapefly
1950,00
грн.

Vapefly Brunhilde MTL RTA - обслуговуваний атомайзер для любителів сигаретної затяжки з оригінальним агресивним дизайном, змінними соплами обдування і сталевими тросами для подачі рідини. Модель успадкувала оригінальний дизайн серії, скляний бак так само укладений у металевий каркас візерунковий, що оберігає його від ударів. Пристрій відрізняється бездоганною системою подачі рідини, швидким доступом до заправного отвору та широкою варіативністю затягування.

Дрип типу в комплекті два, посадка обох 510-а, але вони різняться по висоті. Заправка проводиться через бічний клапан під корпусом купола камери випаровування. База наділена двома масивними стійками з верхнім гвинтовим кріпленням та розрахована на встановлення однієї спіралі. Гвинти під шестигранник - поводяться відмінно, запасних два комплекти, одні з них під шліц. Пропили в стійках під ноги широкі, краї завбачливо підняті.

Обдув нижній, основний отвір 3 мм з невеликим діаметром. Усередині нього нарізане різьблення - туди і вкручуються змінні сопла. Усього таких передбачено цілих шість штук. Розміри їх відповідно 0.9/1.2/1.4/1.8/2.1/2.5мм. На гарячу їх міняти не вийде, тому доведеться спочатку підбирати потрібну тугість обдування, і лише після цього обслуговувати бак. Рідина з бака подається по двох тросиках із скручених металевих жил, до яких повинні будуть прилягати кінці бавовняного ґноту, зі своїм завданням тросики справляються цілком добре, тому про погану змочуваність переживати не варто.


Основні характеристики Vapefly Brunhilde MTL RTA:

Матеріал: нержавіюча сталь;

Діаметр: 23 мм;

Висота: 59.5 мм (з дріп типом);

Об'єм: 5 мл;

Заправка: верхня;

Обдування: нижній;

Кількість спіралей: 1;

Конектор: 510;

Виробник: Vapefly.


Комплектація:

1 х Vapefly Brunhilde MTL RTA;

1 х Запасне скло;

1 х Запасний дріп тип;

1 х Т-подібна викрутка;

1 х Шестигранний ключ;

6 х Змінні сопла обдування;

2 х Переднамитані спіралі;

2 х Запасні троса;

2 х Бавовна;

1 х Ремкомплект;

Інструкція.



Придбати Атомайзер Vapefly Brunhilde MTL RTA (Original) можна в таких містах як: Одеса, Київ, Харків, Дніпро, Запоріжжя, Львів, Кривий Ріг, Миколаїв, Маріуполь, Вінниця, Херсон, Чернігів, Полтава, Черкаси, Житомир, Суми, Хмельницький, Чернівці, Рівне, Кропивницький, Івано-Франківськ, Тернопіль, Кременчук, Луцьк, Ужгород, Біла Церква, Слов'янськ, Бровари та в будь-якому іншому місті з відділеннями Нової Пошти. Відправлення здійснюється як за передоплатою так і післяплатою, докладніше ви можете ознайомитися в розділі доставка та оплата.

Вейп шоп Time2Vape здійснює доставку через: Нову Пошту та кур'єром по Одесі, також можливий самовивіз із магазину м.Одеса, вул.Єлісаветинська, 4.

Країна: Китай