Кнопки для зв'язку
Telegram
Viber
Phone

Атомайзер Vandy Vape Berserker V3 MTL RTA (Original)

Vandy Vape
1700,00
грн.

Vandy Vape Berserker V3 MTL RTA - вже третя версія відомого

сигаретного бака, створеного блогером-оглядачем Alex from VapersMD

разом із компанією Vandy Vape. Девайс вкотре оновився зовні і всередині, а з найбільш помітних фішок тут є великий для МТЛ обсяг резервуару, перероблена база та можливість швидкого налаштування інтенсивності затягування.

Зовнішнім виглядом Berserker V3 MTL RTA відразу виділяється серед побратимів – форми стали суворішими, а кількість накаток більша, через що стає простіше зачепити кришку, наприклад. У розмірах атомайзер залишився майже так само, як і другий: діаметр на посадці дорівнює 24 мм, а висота в залежності від встановленої колби становить 31.5 або 43.5 мм без урахування дриптипу. Їх у комплекті три, той

най легендарніший набір, що полюбився багатьом.

Спочатку бак вміщує стандартні для сегмента 2 мл, проте завдяки комплектним колбам і подовжувачу шахти отримуємо цілих 6 мл, для МТЛ це дуже багато. Заправка здійснюється зверху через зручну швидкознімну кришку – просто знімаємо її та заливаємо рідину у великі вікна. У самій кришці встановлений товстий ущільнювач, так що з-під неї не вичавлюватиметься жижа при закритті.

Стійки деки залишилися тими ж, але тепер навпроти них з'явилася перегородка, що скорочує розміри випарної камери, що позитивно впливає на смакопередачу, так само як і напівсферична обробка купола. Спіраль сюди встановлювати просто, тільки перед цим треба зняти з бази спідницю: одягаємо ніжки койла в отвори, затягуємо гвинти та обрізаємо зайве. Вати Vandy Vape B3 MTL RTA потрібно буде достатньо, при цьому чухати її необов'язково, оскільки проточки повинні бути забиті.

Найцікавіше у Vandy Vape Berserker V3 MTL RTA – це система обдування. Отвір обдування розташований безпосередньо під спіраллю. У баку відсутнє традиційне регулювання обдування за допомогою кільця в основі бака. Замість нього розробником передбачені змінні жиклери, що мають різний діаметр вихідного отвору – 0.8/1.2/1.4/2.0 мм. Але і це ще не все - змінні жиклери є плюсовим піном, який вставляється в бак знизу, причому в баку жиклери утримуються за допомогою орінгів, завдяки чому їх заміна займає всього хвилину.


Основні характеристики Vandy Vape Berserker V3 MTL RTA:

Матеріал: нержавіюча сталь;

Діаметр: 24 мм;

Висота: 31.5 мм (без дріп типу та колбою на 2 мл); 43.5 мм (без дріп типу та колбою на 6 мл);

Об'єм: 2/6 мл;

Заправка: верхня;

Обдування: нижній;

Кількість спіралей: 1;

Конектор: 510;

Виробник: Vandy Vape


Комплектація:

1 х Vandy Vape Berserker V3 RTA MTL (колба скло 2 мл)

1 х Запасна колба скло 6 мл

2 х Запасна колба PEI (2 та 6 мл)

2 х Запасні дріп типи

4 х Змінні сопла обдування (один представлений)

2 х Преднамотані спіралі

1 х Подовжувач шахти

1 х Шестигранний ключ

1 х Ремкомплект

Інструкція.



Придбати Атомайзер Vandy Vape Berserker V3 MTL RTA (Original) можна в таких містах як: Одеса, Київ, Харків, Дніпро, Запоріжжя, Львів, Кривий Ріг, Миколаїв, Маріуполь, Вінниця, Херсон, Чернігів, Полтава, Черкаси, Житомир, Суми, Хмельницький, Чернівці, Рівне, Кропивницький, Івано-Франківськ, Тернопіль, Кременчук, Луцьк, Ужгород, Біла Церква, Слов'янськ, Бровари та в будь-якому іншому місті з відділеннями Нової Пошти. Відправлення здійснюється як за передоплатою так і післяплатою, докладніше ви можете ознайомитися в розділі доставка та оплата.

Вейп шоп Time2Vape здійснює доставку через: Нову Пошту та кур'єром по Одесі, також можливий самовивіз із магазину м.Одеса, вул.Єлісаветинська, 4.

Країна: Китай