Кнопки для зв'язку
Telegram
Viber
Phone

Атомайзер Vandy Vape Berserker Mini V3 MTL RTA (Original)

Vandy Vape
1850,00
грн.

Vandy Vape Berserker Mini V3 MTL RTA - ще одна модель популярної та успішної серії Berserker, яка пропонує враження від паріння MTL на найвищому рівні. Виготовлений з високоякісної нержавіючої сталі та боросилікатного скла, B3 Mini сяє типовим сучасним та стильним зовнішнім виглядом сімейства Berserker та вражає зручним управлінням та зручними органами управління.

Стандартний об'єм бака становить 2 мл. Завдяки резервуару зі скла і сталі, що входить до комплекту, а також подовжувачу шахти обсяг заповнення можна збільшити до 4,0 мл всього за кілька кроків, що надасть B3 Mini новий вигляд. Нековзна верхня кришка з накаткою оснащена зручним байонетним замком.

Дрип-типи 510 MTL нового дизайну, різної довжини та форми входять у комплект поставки та пропонують достатню різноманітність та можливості індивідуального налаштування.

Намоткова дека є зручною односпіральною базою, оптимально розрахованою на класичну намотку MTL з внутрішнім діаметром 2,5 мм. Спіраль утримують дві стійки, розташовані поруч і зручно закріплюються зверху гвинтами. Потік повітря і, отже, опір тяги можна індивідуально регулювати безпосередньо під атомайзером, використовуючи змінні трубки повітряного потоку зі з'єднанням 510 - з внутрішнім діаметром від 0,8 до 2,0 мм. Vandy Vape також надає своєму B3 Mini три кільця контролю подачі рідини різної конструкції, які можна встановити на деку та регулювати потік рідини до бавовни та адаптувати її до індивідуального налаштування (у комплект не входять).


Основні характеристики Vandy Vape Berserker Mini V3 MTL RTA:

Матеріал: нержавіюча сталь;

Діаметр: 22 мм;

Висота: 34.37 мм (без дріп типу та колбою на 2 мл); 43 мм (без дріп типу та колбою на 4 мл);

Об'єм: 2/4 мл;

Заправка: верхня;

Обдування: нижній;

Кількість спіралей: 1;

Конектор: 510;

Виробник: Vandy Vape.


Комплектація:

1 х Vandy Vape Berserker Mini V3 RTA MTL (колба скло 2 мл)

1 х Запасна колба скло 4 мл

1 х Сталевий резервуар  4 мл

1 х Подовжувач шахти

1 х Запасний дріп тип

2 х Преднамотані спіралі

5 х Трубки для повітряного потоку (0,8, 1,0, 1,2, 1,6, 2,0 мм)

Шестигранний ключ

Ремкомплект

Інструкція.



Придбати Атомайзер Vandy Vape Berserker Mini V3 MTL RTA (Original) можна в таких містах як: Одеса, Київ, Харків, Дніпро, Запоріжжя, Львів, Кривий Ріг, Миколаїв, Маріуполь, Вінниця, Херсон, Чернігів, Полтава, Черкаси, Житомир, Суми, Хмельницький, Чернівці, Рівне, Кропивницький, Івано-Франківськ, Тернопіль, Кременчук, Луцьк, Ужгород, Біла Церква, Слов'янськ, Бровари та в будь-якому іншому місті з відділеннями Нової Пошти. Відправлення здійснюється як за передоплатою так і післяплатою, докладніше ви можете ознайомитися в розділі доставка та оплата.

Вейп шоп Time2Vape здійснює доставку через: Нову Пошту та кур'єром по Одесі, також можливий самовивіз із магазину м.Одеса, вул.Єлісаветинська, 4.

Країна: Китай