Кнопки для зв'язку
Telegram
Viber
Phone

Атомайзер GeekVape Zeus X RTA (Original)

GeekVape
1750,00
грн.
GeekVape Zeus X RTA - нова версія атомайзера із лінійки Zeus від компанії GeekVape. Дана версія Zeus відрізняється від своїх попередників збільшеним корпусом зі злегка заокругленим силуетом та новим низькопрофільним дриптипом.
Габарити бака становить 47.8 мм (з дріп типом) у висоту і 25 мм на посадці, такі розміри дозволили вмістити в резервуарі Zeus X 4.5 мл із Bubble-склом або 3.5 мл із звичайним прямим. Як і попередні версії, новий "Зевс" має верхній паркан повітря, регулювати який пропонується за допомогою поворотного кільця в тій же верхній частині бака. Подальший шлях потоку повітря проходитиме внутрішніми стінками купола випарної камери і потраплятиме на спіралі збоку. Купол девайса має подвійні стінки, а його внутрішня частина, яка є фрагментом хитромудрої системи обдування, має розсип дрібних отворів у вигляді такої сітки. Таке рішення, за словами виробника, має забезпечити більш зручне очищення пристрою.
Дека Zeus X має дві стійки, установка ніжок вертикальна, що досить зручно, так як дозволяє підрізати ніжки після фіксації.

Основні характеристики GeekVape Zeus X RTA:
Матеріал: нержавіюча сталь;
Висота: 47.8 мм (з дріпом типом);
Посадковий діаметр: 25 мм;
Об'єм: 4.5 мл;
Заправка: верхня;
Обдування: верхній;
Конектор: 510
Виробник: GeekVape

Комплектація:
1 х GeekVape Zeus X RTA (4.5 мл)
1 х Запасне скло 3,5 мл
1 х Дріп тип 810
1 х Адаптер на 510 Дріп Тип
2 х Преднадумані спіралі Ni80 0.4 Ом
1 x Бавовна
1 х Ключ-викрутка
1 х Ремкомплект
Інструкція

Придбати Атомайзер GeekVape Zeus X RTA (Original) можна в таких містах як: Одеса, Київ, Харків, Дніпро, Запоріжжя, Львів, Кривий Ріг, Миколаїв, Маріуполь, Вінниця, Херсон, Чернігів, Полтава, Черкаси, Житомир, Суми, Хмельницький, Чернівці, Рівне, Кропивницький, Івано-Франківськ, Тернопіль, Кременчук, Луцьк, Ужгород, Біла Церква, Слов'янськ, Бровари та в будь-якому іншому місті з відділеннями Нової Пошти. Відправлення здійснюється як за передоплатою так і післяплатою, докладніше ви можете ознайомитися в розділі доставка та оплата.

Вейп шоп Time2Vape здійснює доставку через: Нову Пошту та кур'єром по Одесі, також можливий самовивіз із магазину м.Одеса, вул.Єлісаветинська, 4.

Країна: Китай