Кнопки для зв'язку
Telegram
Viber
Phone

Атомайзер Vandy Vape Kylin Mini V2 RTA (Original)

Vandy Vape
900,00
грн.
Vandy Vape Kylin Mini V2 RTA - оновлений атомайзер від компанії Vandy Vape отримав величезну базу на одну спіраль, містку колбу та цікаву реалізацію обдування. Зовнішній вигляд бака сильно змінився, порівняно з попередньою версією. Насамперед підросла висота, тепер вона 37.7 мм, діаметр на посадці залишився тим самим – 24.4 мм. З Bubble-склом бак здатний вмістити до 5 мл рідини, в комплекті також є пряме на 3 мл, заправна кришка на різьбленні. У Kylin Mini V2 RTA повітря забирається зверху через досить широкі канали, що дає йому статус непроливайки, оскільки рідина не може піднятися вгору по повітроводах, після чого повітря прямує вниз і виходить на спіраль знизу і з боків через безліч отворів у стійці, створюючи справжній 3D -обдув. Перекривається обдув регулювальним кільцем, в якому з двох сторін є 21 отвори. База атомайзера одностійкова, розрахована на правильне встановлення однієї спіралі. Установка не складе труднощів, а в комплекті є Trimming Tool (драбинка), з її допомогою ніжки намотування зручніше підрізати, виробник рекомендує залишати довжину 7 мм. Камера випаровування тут невелика, додатково частина місця займає стійка, що позитивно впливає на смакопередачу.

Основні характеристики Vandy Vape Kylin Mini V2 RTA:
Матеріал: нержавіюча сталь;
Висота: 37.7 мм;
Посадковий діаметр: 24.4 мм;
Об'єм: 3/5 мл;
Заправка: верхня;
Обдування: нижній;
Кількість спіралей: 1;
Конектор: 510;
Виробник: Vandy Vape

Комплектація:
1 х Vandy Vape Kylin Mini V2 RTA
1 х Запасне скло (3 мл)
1 х Trimming Tool
1 х Ключ-шестигранник
1 х Ремкомплект
1 х Преднамотанна спіраль (0.3 Ом)
1 х Бавовна
Інструкція

Придбати Атомайзер Vandy Vape Kylin Mini V2 RTA (Original) можна в таких містах як: Одеса, Київ, Харків, Дніпро, Запоріжжя, Львів, Кривий Ріг, Миколаїв, Маріуполь, Вінниця, Херсон, Чернігів, Полтава, Черкаси, Житомир, Суми, Хмельницький, Чернівці, Рівне, Кропивницький, Івано-Франківськ, Тернопіль, Кременчук, Луцьк, Ужгород, Біла Церква, Слов'янськ, Бровари та в будь-якому іншому місті з відділеннями Нової Пошти. Відправлення здійснюється як за передоплатою так і післяплатою, докладніше ви можете ознайомитися в розділі доставка та оплата.

Вейп шоп Time2Vape здійснює доставку через: Нову Пошту та кур'єром по Одесі, також можливий самовивіз із магазину м.Одеса, вул.Єлісаветинська, 4.

Країна: Китай