Кнопки для зв'язку
Telegram
Viber
Phone

Атомайзер Hellvape Destiny RTA (Original)

Hellvape
850,00
грн.
Hellvape Destiny RTA - атомайзер розрахований на встановлення однієї спіралі, з оригінальним бічним обдуванням для отримання гарного смаку та навалу, з гарною комплектацією та оригінальним оформленням. Був створений у колаборації компанії Hellvape з не менш відомим оглядачем із Молдови – Alex from VapersMD. Бак розрахований на горизонтальне встановлення однієї спіралі з вертикальною фіксацією двома гвинтами. Обдув бічний, реалізований двома великими отворами для отримання максимального смаку та навалу. Діаметр Hellvape Destiny RTA – 24 мм, тому питань щодо посадки на бокс мод не виникне. Досить цікавим рішенням є комплектація бака 810 дріп типом оригінальної конструкції з двома орінгами. Спочатку бак оснащений прямим склом об'ємом 2 мл, але в комплекті можна знайти bubble скло на 4 мл. Причому залежно від комплектації колби можуть бути не просто скляні, але із пластику та ультему. База Hellvape Destiny RTA двостійкова, зі зміщеними до краю стійками, причому одна зі стійок досить широка, але це можна пояснити, тому що в ній знаходиться одне з отворів обдування. Отвори для ніжок спіралі розташовані трохи під кутом, причому це пояснюється дуже просто – встановлювати койл дуже зручно, а після установки необхідно просто підігнути спіраль униз. З укладанням вати не виникне питань, тому що деке передбачені досить великі отвори. Важливо не перестаратися із кількістю вати, інакше голодування спіралі не уникнути. Досить цікаво в Hellvape Destiny RTA реалізовано обдування. Він бічний, причому канали обдування спеціально виведені над декою – один із них розміщений у стійці, а другий розташований навпроти стійок. Подібний підхід цікавий тим, що повітря з обох боків обдуває максимальну площу спіралі, забезпечуючи максимальну смакопередачу. Забір повітря проводиться знизу, через два досить великі отвори. Для регулювання передбачено кільце регулювання з дрібною насічкою. Заправка атомайзера верхня, кришка відкривається в півоберта. Після заправки необхідно трохи притиснути кришку і трохи повернути.

Основні характеристики Hellvape Destiny RTA:
Матеріал: нержавіюча сталь;
Висота: 39 мм;
Діаметр: 24 мм;
Об'єм: 2/4 мл;
Кількість спіралей: 1;
Заправка: верхня;
Конектор: 510;
Виробник: Hellvape

Комплектація:
1 х Hellvape Destiny RTA (зі склом 2 мл)
1 х Запасне скло 4 мл
1 х Адаптер під 510-й дріп тип
1 х Преднамотанна спіраль (0.37 Ом)
1 х Бавовна
1 х Викрутка
1 х Ремкомплект
Інструкція

Придбати Атомайзер Hellvape Destiny RTA (Original) можна в таких містах як: Одеса, Київ, Харків, Дніпро, Запоріжжя, Львів, Кривий Ріг, Миколаїв, Маріуполь, Вінниця, Херсон, Чернігів, Полтава, Черкаси, Житомир, Суми, Хмельницький, Чернівці, Рівне, Кропивницький, Івано-Франківськ, Тернопіль, Кременчук, Луцьк, Ужгород, Біла Церква, Слов'янськ, Бровари та в будь-якому іншому місті з відділеннями Нової Пошти. Відправлення здійснюється як за передоплатою так і післяплатою, докладніше ви можете ознайомитися в розділі доставка та оплата.

Вейп шоп Time2Vape здійснює доставку через: Нову Пошту та кур'єром по Одесі, також можливий самовивіз із магазину м.Одеса, вул.Єлісаветинська, 4.

Країна: Китай