Кнопки для зв'язку
Telegram
Viber
Phone

Атомайзер Vandy Vape Berserker V2 MTL RTA (Original)

Vandy Vape
950,00
грн.
Vandy Vape Berserker V2 MTL RTA - є ідейним продовженням усіх попередніх пристроїв з цієї серії, що зібрало в собі найвдаліші напрацювання творців. Випускається атомайзер у абсолютно новому дизайні та у чотирьох кольорах корпусу. Значну модернізацію зазнала в новинці заправна кришка, що представляє собою в даному випадку цільний купол, який кріпиться на байонетному з'єднанні, а вся система заправки наділена непроливайкою та захистом від дітей. Місткість резервуара для рідини становить середні 3мл без можливості розширення. Найбільші зміни в Berserker V2 MTL RTA сфокусовані навколо бази, загальна концепція якої в дещо зміненому вигляді перекочувала сюди з дріпки Berserker V2 MTL RDA, що вийшла раніше. У всякому разі, для фіксації спіралі тут використовуються схожі стійки. Що стосується системи обдування, то новинка підтримує встановлення змінних жиклерів шести видів: 2.0 мм, 1.6 мм, 1.4 мм, 1.0 мм, 0.8 мм та D-1 мм. Розробники не забули додати сюди і гарячу заміну повітроводів, що дозволяє вибрати відповідний тип сопла без необхідності знімати намотування. Зовнішнє регулювання тяги відбувається стандартним кільцем AFC.
Об'єм колби бака відносно невеликий – лише 3 мл, але для цигарки це цілком традиційний об'єм. Залежно від уподобань вейпера можна використовувати або стандартне скло, або резервуар з ультему. Окремо хотілося б відзначити три комплектних 510-х дріпів типу, виконаних у вигляді пішаків різної висоти, причому один з них складений з дельрину і нержавіючої сталі. База в баку розрахована на установку однієї спіралі, причому вона зміщена від центру і розрахована на горизонтальну установку паралельно до основи. Фіксація проводиться за допомогою двох гвинтів під шліць. Розробники компанії прийняли непогане рішення щодо того, щоб оснастити бак системою-непроливайкою. Для цього при заправці необхідно носиком пляшечки продавити зворотний клапан заправного отвору, а якщо така система не потрібна, завжди можна встановити традиційний варіант верхньої кришки з відкритими отворами.

Основні характеристики Vandy Vape Berserker V2 MTL RTA
Матеріал: нержавіюча сталь;
Діаметр: 24 мм;
Висота: 35 мм;
Об'єм: 3 мл;
Заправка: верхня;
Обдування: нижній;
Кількість спіралей: 1;
Конектор: 510;
Виробник: Vandy Vape

Комплектація:
1 х Vandy Vape Berserker V2 MTL RTA
2 х Запасні дріп типи
1 х Запасна колба (ультем)
6 х Змінні обдування
2 х Напередодні спіралі 0.74 Ом
1 х Ремкомплект
Інструкції.

Придбати Атомайзер Vandy Vape Berserker V2 MTL RTA (Original) можна в таких містах як: Одеса, Київ, Харків, Дніпро, Запоріжжя, Львів, Кривий Ріг, Миколаїв, Маріуполь, Вінниця, Херсон, Чернігів, Полтава, Черкаси, Житомир, Суми, Хмельницький, Чернівці, Рівне, Кропивницький, Івано-Франківськ, Тернопіль, Кременчук, Луцьк, Ужгород, Біла Церква, Слов'янськ, Бровари та в будь-якому іншому місті з відділеннями Нової Пошти. Відправлення здійснюється як за передоплатою так і післяплатою, докладніше ви можете ознайомитися в розділі доставка та оплата.

Вейп шоп Time2Vape здійснює доставку через: Нову Пошту та кур'єром по Одесі, також можливий самовивіз із магазину м.Одеса, вул.Єлісаветинська, 4.

Країна: Китай