Кнопки для зв'язку
Telegram
Viber
Phone

Атомайзер Hellvape Dead Rabbit V3 RTA (Original)

Hellvape
1750,00
грн.

Hellvape Dead Rabbit V3 RTA - атомайзер представлений у традиційному для даного виробника дизайні з впізнаваними елементами у вигляді логотипу «мертвого кролика». Пристрій підтримує дріп типи 810 формату та комплектується мундштуком із делрину. Посадковий діаметр новинки становить 25 мм, а в найширшій частині цей показник становитиме 27 мм. Девайс має верхню регульовану подачу повітря, що робить бак непроливайкою. На спіралі потоки повітря подаватимуться відразу з кількох сторін через систему отворів різного розміру. Система обдування Hellvape Dead Rabbit V3 RTA дуже сильно нагадує (Zeus X від GeekVape) з численними дрібними отворами, що направляють повітря безпосередньо на спіраль, завдяки чому відмінний смак і навал забезпечені. Безстійка база розрахована на встановлення двох спіралей із вертикальною фіксацією. Для заправки колби виробник передбачив верхню кришку, що швидко знімається. Номінальний обсяг резервуара становить 3,5 мл, але може бути розширений за рахунок збільшеної до 5,5 мл колби, що йде в комплекті.


Основні характеристики Hellvape Dead Rabbit V3 RTA:

Висота: 50,5 мм;

Діаметр: 25 мм;

Матеріал: SS, скло, делрин;

Вага: 59 г;

Дріп тип: 810;

Об'єм: 3,5 мл/5,5 мл;

Кількість спіралей: 2;

Обдування: верхнє;

Конектор: 510;

Заправка: верхня;

Виробник: Hellvape.


Комплектація:
1 х Hellvape Dead Rabbit 3 RTA
2 х Спіралі Fused Clapton Ni80 (0,37 Ом)
2 x Шнурки бавовни
1 х Інструмент для обрізання ніжок спіралей
1 х Запасне Bubble скло 5,5 мл
1 х Шестигранний ключ
1 х Викрутка
1 х Ремкомплект
1 х Посібник користувача

Придбати Атомайзер Hellvape Dead Rabbit V3 RTA (Original) можна в таких містах як: Одеса, Київ, Харків, Дніпро, Запоріжжя, Львів, Кривий Ріг, Миколаїв, Маріуполь, Вінниця, Херсон, Чернігів, Полтава, Черкаси, Житомир, Суми, Хмельницький, Чернівці, Рівне, Кропивницький, Івано-Франківськ, Тернопіль, Кременчук, Луцьк, Ужгород, Біла Церква, Слов'янськ, Бровари та в будь-якому іншому місті з відділеннями Нової Пошти. Відправлення здійснюється як за передоплатою так і післяплатою, докладніше ви можете ознайомитися в розділі доставка та оплата.

Вейп шоп Time2Vape здійснює доставку через: Нову Пошту та кур'єром по Одесі, також можливий самовивіз із магазину м.Одеса, вул.Єлісаветинська, 4.

Країна: Китай