Кнопки для зв'язку
Telegram
Viber
Phone

Атомайзер Wotofo Troll X RTA (Original)

Wotofo
1500,00
грн.

Wotofo Troll X RTA - девайс отримав безстоїчну основу під одну або дві спіралі, змінну решітку обдування та розширену колбу об'ємом 4,5 мл. У Бака накатаний сталевий корпус, оформлений у стислому, але досить оригінальному стилі. Кришку для заправки прикрасили широким контрастним дріп-типом з епоксидної смолі. На куполі вигравіювано рельєфний логотип із зображенням відомого інтернет мема. Основу підперезали великим кільцем з зернистою накаткою і безліччю овальних перфорацій. Базу представляє простора вигнута рампа без стійок. Установка однієї або двох спіралей проводитиметься за допомогою чотирьох овальних слотів. Ніжки слід розмістити у вертикальній площині та затиснути шестигранними гвинтами у бокових стінках. У центрі, під спіралями розташовується витягнута решітка, що знімається, відповідальна за подачу повітря. У комплекті входять два варіанти із різними повітряними формаціями. Крім того, інтенсивність обдування можна налаштувати за допомогою кільця, що обертається. Об'єм резервуара складе 4,5 мл залежно від вибраної колби. Заправка проводиться зверху за допомогою кришки зсуву.



Основні характеристики Wotofo Troll X RTA:

Матеріал: нержавіюча сталь;

Діаметр: 24 мм;

Висота: 44мм;

Об'єм: 3/4,5 мл;

Обдування: Нижній;

Забір повітря: бічний регульований;

Змінні вкладки обдування спіралей;

Конектор: 510;

Дрип-тип: 810 безорінговий;

Заправка: верхня;

Виробник: Wotofo.



Комплектація:

1 х Wotofo The Troll X RTA

1 x Запасне скло Bubble 4.5 мл

2 x Спіралі Framed Staple Clapton#Nbsp;Ni80 (0.33 Ом)

2 x Шнурки бавовни

1 x Змінна вставка обдування

1 x Інструмент для обрізання ніжок спіралей

1 x 810 дріп-тип

1 x Шестигранний ключ

1 х Ремкомплект

1 x Посібник користувача


Придбати Атомайзер Wotofo Troll X RTA (Original) можна в таких містах як: Одеса, Київ, Харків, Дніпро, Запоріжжя, Львів, Кривий Ріг, Миколаїв, Маріуполь, Вінниця, Херсон, Чернігів, Полтава, Черкаси, Житомир, Суми, Хмельницький, Чернівці, Рівне, Кропивницький, Івано-Франківськ, Тернопіль, Кременчук, Луцьк, Ужгород, Біла Церква, Слов'янськ, Бровари та в будь-якому іншому місті з відділеннями Нової Пошти. Відправлення здійснюється як за передоплатою так і післяплатою, докладніше ви можете ознайомитися в розділі доставка та оплата.

Вейп шоп Time2Vape здійснює доставку через: Нову Пошту та кур'єром по Одесі, також можливий самовивіз із магазину м.Одеса, вул.Єлісаветинська, 4.

Країна: Китай