Кнопки для зв'язку
Telegram
Viber
Phone

Атомайзер Hellvape Dead Rabbit V2 RTA (Original)

Hellvape
1800,00
грн.
Hellvape Dead Rabbit V2 RTA - атомайзер, розрахований на встановлення однієї або двох спіралей, з верхнім регульованим обдуванням і допоміжним куполом невеликого об'єму для отримання максимального смаку. Дизайн нового бака хоч і нагадує свого попередника, але виконаний більш акуратно та стильно.
Діаметр бака 25 мм, тому він цілком логічно виглядатиме на більшості бокс модів. 810-й дріп тип, яким укомплектований бак безоринговий, причому він трохи нестандартної форми з невеликою спідницею.
Розробники компанії Hellvape пропонують для Dead Rabbit V2 RTA два варіанти скла – звичайне пряме об'ємом 2 мл та bubble скло об'ємом 5 мл.
Цікавою фішкою бака є те, що в основі бака є пластикова проставка, нагвинчена на пін. Вона виконує одразу дві функції – не допускає нагрівання бокс мода від бака та дозволяє запобігти появі подряпин на верхньому торці мода при постійній зміні атомайзерів.
Дека Dead Rabbit V2 RTA виконана в кращих традиціях атомайзерів з даної серії і наділена тими самими двома стійками у вигляді літери "Y".
Стійки відрізняються зручністю використання, так як вертикально встановити дві спіралі і відкусити їх кінчики знизу не важко. Варто відзначити, що отвори для установки спіралей досить великі, що дозволяють встановлювати жирні койли.
Система обдування в Hellvape Dead Rabbit V2 RTA не менш цікава – це верхнє обдування, завдяки якому бак є «непроливайкою». Додатково встановлюється ще один купол меншого об'єму (конструкція дуже сильно нагадує Zeus X від GeekVape) з численними дрібними отворами, що направляють повітря безпосередньо на спіраль, завдяки чому відмінний смак та навал забезпечені.
Дещо видозмінилася система заправки, тепер не треба відкручувати верхню кришку, досить просто зрушити її по прямій, після чого відкриється доступ до заправного отвору середніх розмірів.

Основні характеристики Hellvape Dead Rabbit V2 RTA:
Матеріал: нержавіюча сталь;
Діаметр: 25 мм;
Висота: 50 мм;
Об'єм: 2/5 мл;
Заправка: верхня;
Кількість спіралей: 1 - 2;
Обдування: верхній;
Конектор: 510;
Виробник Hellvape.

Комплектація:
1 х Hellvape Dead Rabbit V2 RTA
1 х Запасне bubble скло 5 мл
1 х Шестигранний ключ
1 х Викрутка
1 х Ремкомплект
Інструкція

Придбати Атомайзер Hellvape Dead Rabbit V2 RTA (Original) можна в таких містах як: Одеса, Київ, Харків, Дніпро, Запоріжжя, Львів, Кривий Ріг, Миколаїв, Маріуполь, Вінниця, Херсон, Чернігів, Полтава, Черкаси, Житомир, Суми, Хмельницький, Чернівці, Рівне, Кропивницький, Івано-Франківськ, Тернопіль, Кременчук, Луцьк, Ужгород, Біла Церква, Слов'янськ, Бровари та в будь-якому іншому місті з відділеннями Нової Пошти. Відправлення здійснюється як за передоплатою так і післяплатою, докладніше ви можете ознайомитися в розділі доставка та оплата.

Вейп шоп Time2Vape здійснює доставку через: Нову Пошту та кур'єром по Одесі, також можливий самовивіз із магазину м.Одеса, вул.Єлісаветинська, 4.

Країна: Китай