Кнопки для зв'язку
Telegram
Viber
Phone

Атомайзер Hellvape Rebirth RTA (Original)

Hellvape
850,00
грн.
Rebirth RTA - бак випущений спільно з блогером Mike Vapes та компанією Hellvape. Девайс отримав дві стійки для пари спіралей, решітчасте нижнє обдування і «пузату» колбу на 5 мл. Для топкепу, що скручується, передбачили відразу два дриптипи — яскравий «соти» і напівпрозорий матовий, обидва з 810-ю посадкою.
Над декою височіють дві пари стійок, перша відповідає за фіксацію намотування, друга за обдування. Ніжки спіралей встановлюються в слоти зверху і притискаються з обох боків гвинтами з прямими шліцами. Повітря подається на кожну спіраль через злегка нахилений друшляк із чотирнадцятьма маленькими круглими отворами. По краях передбачається чотири наскрізні резервуари для вати. Об'єм бака можна збільшити з 2 до 5 мл за допомогою розширеного скла.
Діаметр - 25 мм
Регульований нижній обдув
Верхня заправка

Комплектація:
1 х Hellvape Rebirth RTA ORIGINAL
1 х Скло на 5 мл
1 х 810 дріп тип
1 х Ремкомплект
1 х Інструкція
1 х Подарункова упаковка

Придбати Атомайзер Hellvape Rebirth RTA (Original) можна в таких містах як: Одеса, Київ, Харків, Дніпро, Запоріжжя, Львів, Кривий Ріг, Миколаїв, Маріуполь, Вінниця, Херсон, Чернігів, Полтава, Черкаси, Житомир, Суми, Хмельницький, Чернівці, Рівне, Кропивницький, Івано-Франківськ, Тернопіль, Кременчук, Луцьк, Ужгород, Біла Церква, Слов'янськ, Бровари та в будь-якому іншому місті з відділеннями Нової Пошти. Відправлення здійснюється як за передоплатою так і післяплатою, докладніше ви можете ознайомитися в розділі доставка та оплата.

Вейп шоп Time2Vape здійснює доставку через: Нову Пошту та кур'єром по Одесі, також можливий самовивіз із магазину м.Одеса, вул.Єлісаветинська, 4.

Країна: Китай