Кнопки для зв'язку
Telegram
Viber
Phone

Атомайзер Vandy Vape Berserker Mini V2 MTL RTA (Original)

Vandy Vape
1700,00
грн.
Vandy Vape Berserker Mini V2 MTL RTA - Неймовірна ціна на компактний атомайзер в Vandy Vape Бак розрахований на встановлення однієї спіралі, що комплектується великим асортиментом змінних повітроводів і призначений для тугої сигаретної затяжки. Виглядає цей бак аналогічно версії Berserker V2 MTL RTA, але при цьому його посадковий діаметр становить 22 мм, і природно, в ньому трохи зменшено об'єм випарної камери, завдяки чому смак став яскравішим і більш насиченим. Атомайзер розрахований на встановлення однієї спіралі, але тепер у комплекті є вісім змінних повітроводів (жиклерів), які можна поміняти, не знімаючи спіраль, тому підібрати оптимальний варіант обдування не складе труднощів.
Залежно від переваг можна використовувати одну з трьох комплектних колб – скляну, Ultem або металеву, причому об'єм останньої 2.5 мл, перших двох – 2 мл. Заправка бака реалізована у вигляді верхньої кришки на байонетному з'єднанні, а отвори під носики флаконів прикриті ущільнювачем з двома клапанами (можна встановити ущільнювач без клапанів). Berserker Mini V2 MTL RTA укомплектований трьома 510 дріп типами різної висоти і конструкції, але виконаними в єдиному стилі "пішака". Атомайзер розрахований на встановлення однієї спіралі, причому дві стійки зміщені щодо центру, завдяки чому койл розміщується безпосередньо над отвором обдування. Кріплення спіралі горизонтальне з фіксацією спіралі двома шліцевими гвинтами. Процес установки спіралі максимально простий, що не потребує особливих навичок.
Безпосередньо під спіраллю Mini V2 розташовуються змінні повітроводи (жиклери), причому в комплекті їх вісім різного діаметру -0.8/1.0/1.2/1.4/1.5/1.6/2.0/D-1 (2*1.0). Істотна відмінність від попередньої версії в тому, що жиклери виконані не просто з жароміцного пластику, а мають металеві вставки з отворами. Повітропроводи можна замінити на гарячу - без необхідності знімати спіраль. У Vandy Vape Berserker Mini V2 MTL RTA використовується і традиційна система обдування, реалізована сімома отворами. Регулювання проводиться поворотом кільця на підставі бака, причому отвори відкриваються по черзі.

Основні характеристики Vandy Vape Berserker Mini V2 MTL RTA:
Матеріал: нержавіюча сталь;
Діаметр: 22 мм;
Висота: 34.8 мм (без дріп типу);
Об'єм: 2/2.5 мл;
Кількість спіралей: 1;
Заправка: верхня;
Обдування: нижній;
Конектор: 510;
Виробник: Vandy Vape

Комплектація:
1 х Vandy Vape Berserker Mini V2 MTL RTA
2 х Запасні дріп типи
1 х Запасна металева колба
1 х Запасна Ultem колба
8 х Змінні повітропроводи
2 х Преднадумані спіралі Superfine MTL Fused Clapton Coil 0.74ohm
1 х Ремкомплект
Інструкція

Придбати Атомайзер Vandy Vape Berserker Mini V2 MTL RTA (Original) можна в таких містах як: Одеса, Київ, Харків, Дніпро, Запоріжжя, Львів, Кривий Ріг, Миколаїв, Маріуполь, Вінниця, Херсон, Чернігів, Полтава, Черкаси, Житомир, Суми, Хмельницький, Чернівці, Рівне, Кропивницький, Івано-Франківськ, Тернопіль, Кременчук, Луцьк, Ужгород, Біла Церква, Слов'янськ, Бровари та в будь-якому іншому місті з відділеннями Нової Пошти. Відправлення здійснюється як за передоплатою так і післяплатою, докладніше ви можете ознайомитися в розділі доставка та оплата.

Вейп шоп Time2Vape здійснює доставку через: Нову Пошту та кур'єром по Одесі, також можливий самовивіз із магазину м.Одеса, вул.Єлісаветинська, 4.

Країна: Китай