Кнопки для зв'язку
Telegram
Viber
Phone

POD система Voopoo Vinci Pod Kit (Original)

Voopoo
950,00
грн.
Voopoo Vinci Pod Kit - компактна POD система, оснащена потужним вбудованим акумулятором, що працює під керуванням чіпа GENE та розрахована на використання змінних картриджів.
Дизайн нового пристрою дуже схожий на раніше випущені аксесуари цієї серії, але при цьому він мініатюрного розміру.
Одна з головних особливостей Voopoo Vinci Pod kit - це компактні розміри, завдяки чому девайс буде практично непомітний в кишені (за фактом - він трохи більше за стандартну запальничку). Форм-фактор пристрою досить традиційний, до болю знайомий усім, хто стикався з іншими девайсами серії Vinci – закруглені кути та грані, плескатий дріп тип і невелика вага.
Пристрій розрахований на роботу на одній потужності – 15 Ватт, що забезпечується вбудованим акумулятором ємністю 800 мАг, чого з урахуванням невеликої потужності та високого опору випарника буде достатньо для одного-двох днів автономної роботи. АКБ заряджається за допомогою роз'єму USB Type-C, розташованого на нижньому торці пристрою.
Важлива перевага Vinci Pod kit - це робота під управлінням всім відомого чіпсету GENE, завдяки чому POD система буде стабільно працювати, видаючи чесні 15 Ватт. Активація відбувається під час затягування. Досить цікаво реалізований індикатор заряду акумулятора - це не просто світлодіод, а напис "Gene", що змінює свій колір, в нижній частині девайсу.
Оскільки Vinci Pod Kit відрізняється досить компактними розмірами, тому цілком логічно, що в ньому використовуються змінні картриджі з вбудованими випарниками. Мундштук плескатий, завдяки чому використовувати його максимально зручно. Для цього пристрою компанія пропонує лише один тип картриджів опором 0.8 Ом. За рахунок того, що вбудований випарник на сітці, гарна смакопередача гарантована.
Заправка картриджа дуже проста і звична - його необхідно вийняти з батарейного блоку, відкрити на бічній поверхні невелику заглушку силіконову і залити 2 мл рідини.
Варто віддати належне розробникам, які забезпечили пристрій регулюванням обдування. Вона реалізована у вигляді невеликого повзунка збоку батарейного блоку, який переміщується вгору та вниз.

Основні характеристики Voopoo Vinci Pod Kit:
Матеріал: цинковий сплав;
Розміри: 93.5 х 24 х 14 мм;
Місткість акумулятора: 800 мАг;
Вихідна потужність: 15 Вт;
Вихідна напруга: 3.2 – 4.2 В;
Опір, що підтримується: 0.6 - 3.0 В;
Заряджання: порт Type-C;
Об'єм картриджа: 2 мл;
Опір картриджа: 0.8 Ом;
Виробник Voopoo.

Комплектація:
1 х Voopoo Vinci Pod Kit 800 мАг
1 х Voopoo Vinci Pod Cartridge 0.8ohm
1 х Кабель USB – Type-C;
Інструкція.

Придбати POD систему Voopoo Vinci Pod Kit (Original) можна в таких містах як: Одеса, Київ, Харків, Дніпро, Запоріжжя, Львів, Кривий Ріг, Миколаїв, Маріуполь, Вінниця, Херсон, Чернігів, Полтава, Черкаси, Житомир, Суми, Хмельницький, Чернівці, Рівне, Кропивницький, Івано-Франківськ, Тернопіль, Кременчук, Луцьк, Ужгород, Біла Церква, Слов'янськ, Бровари та в будь-якому іншому місті з відділеннями Нової Пошти. Відправлення здійснюється як за передоплатою так і післяплатою, докладніше ви можете ознайомитися в розділі доставка та оплата.

Вейп шоп Time2Vape здійснює доставку через: Нову Пошту та кур'єром по Одесі, також можливий самовивіз із магазину м.Одеса, вул.Єлісаветинська, 4.

Тип: POD системи

Країна: Китай