Кнопки для зв'язку
Telegram
Viber
Phone

POD система Vaporesso Renova Zero Pod Care Version Kit (Original)

Vaporesso
650,00
грн.
Vaporesso Renova Zero з дизайном, який міститься у ваших кишенях, являє собою революційний портативний стартовий комплект AIO з новою системою POD, що перезаправляється. Комплект Vaporesso Zero, який складається з внутрішньої батареї ємністю 650 мАч і резервуара, що перезаправляється, на 2 мл. Крім того, комплект Zero pod має інноваційну систему наповнення: натисніть для наповнення (PTFTM), яка дозволяє легко наповнити та краще запобігти протіканню. Він також постачається із картриджем CCELL, оптимізованим для високого рівня нікотину. Vaporesso Renova Zero укомплектований просунутим чіпсетом Omni Board Mini з автоматичним контролем температури, системою швидкої зарядки, кнопкою ввімкнення/вимкнення з індикатором заряду батареї, Renova Zero є воістину компактним пристроєм для паріння в дорозі.

Основні характеристики Vaporesso Renova Zero Pod:
Матеріал: ПК, цинковий метал.
Розмір продукту: 8,02 х 3,10 х 1,35 см.
Вага товару: 130 г.
Опір: 1 Ом.
Місткість: 2 мл.
Акумулятор: Вбудований літій-іонний ємністю 650 мАг.
Час заряджання: 1 год.
Потужність: 9 - 12,5 Вт.

Комплектація:
1x Vaporesso Renova Zero Pod.
1x Змінний картридж Vaporesso Renova Zero Ccell.
1x Змінний картридж Vaporesso Renova Zero Mesh.
1x Пляшка для заправки рідини.
1x USB-кабель для заряджання.
1x Посібник користувача та гарантійний талон.

Придбати POD систему Vaporesso Renova Zero Pod Care Version Kit (Original) можна в таких містах як: Одеса, Київ, Харків, Дніпро, Запоріжжя, Львів, Кривий Ріг, Миколаїв, Маріуполь, Вінниця, Херсон, Чернігів, Полтава, Черкаси, Житомир, Суми, Хмельницький, Чернівці, Рівне, Кропивницький, Івано-Франківськ, Тернопіль, Кременчук, Луцьк, Ужгород, Біла Церква, Слов'янськ, Бровари та в будь-якому іншому місті з відділеннями Нової Пошти. Відправлення здійснюється як за передоплатою так і післяплатою, докладніше ви можете ознайомитися в розділі доставка та оплата.

Вейп шоп Time2Vape здійснює доставку через: Нову Пошту та кур'єром по Одесі, також можливий самовивіз із магазину м.Одеса, вул.Єлісаветинська, 4.

Тип: POD системи

Країна: Китай