Кнопки для зв'язку
Telegram
Viber
Phone

Атомайзер Aspire Prestige Neeko MTL RTA (Original)

Aspire
1700,00
грн.
Aspire Prestige Neeko MTL RTA - невеликий атомайзер, розрахований на встановлення однієї спіралі, з нижнім обдуванням та змінними соплами, завдяки яким можна отримати безліч варіантів тугої затяжки.
Виглядає Aspire Prestige Neeko RTA досить строго і лаконічно, без зайвого декору та прикрас, тому він добре виглядатиме на практично будь-якому бокс моді. Діаметр бака – 22.4 мм, що для зігретника цілком гарний розмір. У комплект входять два дріп типу, що відрізняються між собою зовнішнім виглядом і розмірами, але мають однакову пропускну здатність.
Дизайнери компанії приділили чимало уваги резервуару для рідини. У розпорядженні вейпера не тільки традиційне скло об'ємом 3 мл, а й комбінована колба із пластику та металу, такого ж об'єму.
База атомайзера цілком стандартна, розрахована на горизонтальне встановлення однієї спіралі. Фіксація ніжок спіралі проводиться за допомогою двох досить масивних гвинтів під шліць, тому жодних складнощів не виникне.
Укладання вати теж не складе труднощів, оскільки в основі для неї передбачені досить глибокі колодязі, в які вата міститься до упору.
На окрему увагу заслуговує система обдування - в Aspire Prestige Neeko RTA немає звичного кільця регулювання обдування, замість нього використовуються змінні сопла, яких у наборі аж 12 штук (6 продубльованих екземплярів 0.8/1.0/1.2/1.5/2.0/2.5).
Для того щоб виставити затяжку, необхідно встановити один із змінних жиклерів безпосередньо під спіраль (в базі він утримується за допомогою орінгів), а другий жиклер того ж чи іншого діаметра встановлюється в шахту під кришкою. Завдяки такій особливості у розпорядженні користувача близько 50 варіантів затягування. Але слід бути готовим до того, що процес заміни сопел не можна робити "на гарячу" - доведеться знімати спіраль.
Забір повітря здійснюється через чотири "потайних" отвори на підставі бака.
Заправка бака проста і практична - необхідно повернути верхню кришку вполоборота, і в два досить великі отвори залити рідину.

Характеристики Aspire Prestige Neeko MTL RTA:
Матеріал: нержавіюча сталь;
Діаметр: 22.4 мм;
Висота: 45 мм;
Об'єм: 3 мл;
Заправка: верхня;
Обдування: нижній;
Кількість спіралей: 1;
Конектор: 510;
Виробник: Aspire

Комплектація:
1 х Aspire Prestige Neeko MTL RTA
1 х Запасний дріп тип
1 х Запасна колба (метал-пластик)
12 х Змінні сопла (2 шт встановлені)
1 х Викрутка
1 х Ремкомплект
Інструкція 

Придбати Атомайзер Aspire Prestige Neeko MTL RTA (Original) можна в таких містах як: Одеса, Київ, Харків, Дніпро, Запоріжжя, Львів, Кривий Ріг, Миколаїв, Маріуполь, Вінниця, Херсон, Чернігів, Полтава, Черкаси, Житомир, Суми, Хмельницький, Чернівці, Рівне, Кропивницький, Івано-Франківськ, Тернопіль, Кременчук, Луцьк, Ужгород, Біла Церква, Слов'янськ, Бровари та в будь-якому іншому місті з відділеннями Нової Пошти. Відправлення здійснюється як за передоплатою так і післяплатою, докладніше ви можете ознайомитися в розділі доставка та оплата.

Вейп шоп Time2Vape здійснює доставку через: Нову Пошту та кур'єром по Одесі, також можливий самовивіз із магазину м.Одеса, вул.Єлісаветинська, 4.

Країна: Китай