Кнопки для зв'язку
Telegram
Viber
Phone

Атомайзер Digiflavor Siren V4 MTL RTA (Original)

Digiflavor
1250,00
грн.
Digiflavor Siren V4 MTL RTA - це вже четверта версія знаменитого односпірального сигаретника з точкою регульованим обдуванням для отримання повноцінної тугої сигаретної затяжки.
Виглядає бак досить оригінально і суворо - велика кількість кілець різного діаметру, функціональні накатки в основі та у верхній частині бака, відсутність яскравого декору.
Корпус виготовлений з нержавіючої сталі, діаметр склав 22 мм, висота разом із 510-м дриптипом становить 51 мм.
Мундштуків у комплекті два: один металевий, інший з делрину, обидва вони подовжені та мають оригінальну форму.
На піднесеній основі Siren MTL RTA V4 розташувалася пара стійок, здатних прийняти одну спіраль, причому місця тут цілком достатньо. Ніжки спіралі встановлюються горизонтально і притискаються позолоченими гвинтами під плоский шліц, вата укладається у проточки з боків. Полімерний резервуар містить 2 мл рідини, стандартне значення для сегмента. Отвори для заправки атомайзера знаходяться під рифленою кришкою на різьбленні.
Досить цікаво реалізована система обдування. Безпосередньо під спіраллю знаходиться сім дрібних отворів, завдяки яким повітря подаватиметься на всю поверхню койла. Забір повітря проводиться за допомогою п'яти дрібних отворів, прихованих регулювальним кільцем, під які повітря потрапляє через вузький паз. Для того щоб контролювати кількість відкритих отворів, на кільці регулювання передбачена червона точка.

Основні характеристики Digiflavor Siren V4 MTL RTA:
Матеріал: нержавіюча сталь;
Висота: 51 мм;
Діаметр: 22 мм;
Об'єм: 2 мл;
Кількість спіралей: 1;
Заправка: верхня;
Обдування: нижній;
Конектор: 510;
Виробник: Digiflavor.

Комплектація:
1 х Digiflavor Siren V4 MTL RTA
1 х Запасний дріп тип
4 х Бавовняні шнури
4 х Напередодні спіралі
1 х Т-подібна викрутка
1 х Ремкомплект
Інструкція

Придбати Атомайзер Digiflavor Siren V4 MTL RTA (Original) можна в таких містах як: Одеса, Київ, Харків, Дніпро, Запоріжжя, Львів, Кривий Ріг, Миколаїв, Маріуполь, Вінниця, Херсон, Чернігів, Полтава, Черкаси, Житомир, Суми, Хмельницький, Чернівці, Рівне, Кропивницький, Івано-Франківськ, Тернопіль, Кременчук, Луцьк, Ужгород, Біла Церква, Слов'янськ, Бровари та в будь-якому іншому місті з відділеннями Нової Пошти. Відправлення здійснюється як за передоплатою так і післяплатою, докладніше ви можете ознайомитися в розділі доставка та оплата.

Вейп шоп Time2Vape здійснює доставку через: Нову Пошту та кур'єром по Одесі, також можливий самовивіз із магазину м.Одеса, вул.Єлісаветинська, 4.

Страна: Китай